The Hobbit: The Desolation of Smaug

Ben ancak hafta içi gidebileceğim ama bir şey okudum doğru mu?

Peter Jackson bir elf ve cüce arasında aşk hikayesi mi yaratmaya çalışmış biri öyle bir şey yazmış sanki? Bu kadar kendini kaybetmiş olabilir mi? :D

O tarz esintiler var. Devam ettirirse fecaat :D Neyse sen küfürlerini heybende, depola öyle git :D

Hayal kırıklığı kesinlikle yada biz beklentiyi yüksek tuttuk.

dvdrip çıksada izlesek şimdi 3 saat sinemada kıçımı ağrıtamam.

Ben kitaplarını okumadığım için direk film için konuşayım.

Beğendim, ilk filmden daha güzeldi bence. Ama yine biraz gereksiz uzatmış filmi, son sahnelerde ne olacak diye beklerken yine her şey havada kaldı. Her şeyi son filme saklamışlar.

Yalnız Tauriel nedir abi... 10 yıl sonra bünyemizde bize tekrardan Liv Tyler havasını yarattı. Aşık oldum resmen, olamaz böyle bir güzellik... Hani Lost'tan biliyordum güzel olduğunu da bu nedir arkadaş... Filmi izlerken kafayı yiyordum.

Tauriel-The-Hobbit-Desolation-of-Smaug_1224x760.jpg

Kız komple photoshop mı diyorsun :) Resmi salla onu örnek olsun diye koydum. Filmde bu halinden de güzeldi.

Dursun başkanin başkanliğa yeniden yaklaşmasi ve bu konunun uplanmasi arasinda bir bağlanti seziyorum.

O dönem sinemada izlediğimde baya eleştirmiştim ama şimdi tekrar izlediğimde gayet iyiymiş diyorum.

Yüzüklerin efendisi serisiyle kıyasladığımız da bu filmde mutlak bir Zafer yok belki Sauron’un gücü 50-60 yıl zayıflatıldı o kadar. Yine de smaugun ölmesi bile başarı.

Kim ne derse desin şu hikaye anlatımları(giriş sahneleri) mükemmeldi;

Aynısını Hobbit'in ilk filminde de yapınca heyecanlanmıştım diğer filmler için ama diğer filmlerde opening scene koymadı :(

Geri
Üst Alt