The Last of Us | HBO

4-5-6 yı henüz izlemedim 3 ten sonra 1-2 gibi olur umarım.

Son bölümde ana karakter mefta oldu gibi
Burdan dönmez sanırım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Doktor Bey, yanlış görmediysem karaciğer ve böbrek arasına yaklaşık 10 cm civarı kesici cisim girdi. Yaşama şansı nedir?

Çok diyaloglu sahneler var. Bunu azaltıp daha çok clickerleri göstermeleri lazım

Bi de Bella Ramsay Ellie için yanlış seçim oldu. Iyi bir clicker olurdu ama
Dürükman aksiyon enfekte çatışmasından çok 2 kişinin hikayesini duygu değişimlerini anlatıcaz diyordu

Sonraki bölümde görücez gibi enfekte ondan sonrada 1 bölüm daha görüp sezon biter

Neden ki? Pedro Reis de benzemiyor oyun karakterine, onu neden reddetmiyorsun renktaş?
images

bu ellie'yi sadece oyunu oynamayanlar sever

Yav bu Ellie'yi seven tek ben varım herhalde. Bebe çok iyi oynuyor bence. Muhtemelen oyundaki karaktere benzemiyor o yüzden sinmedi milletin içine.

Aslinda oyunculuğu benziyor ama güzel kız değil diye laf ediyorlar got ‘dan iki efsane karakter var dizi de bence iyi seçim

Arya da olabilirmiş aslında ama belki o çok para istemiştir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adaptasyon olduğuna göre Ellie'yi oynayan aktris Ellieye benzemesi lazım. Bu hiç benzemiyor. Insanlar tabi Ellieye benzetecekler: dizi oyunla alakalı.

Bi de o aktris protagonist oynayacak kalitede değil. Oyundaki masumiyeti bunda göremiyorum. Bu cuckmannin suçu gerçi

24 yaşında ama Elle Fanning daha iyi seçim olurdu bence

elle-fanning.jpg

Geri
Üst Alt