Onur Bakır
Hocaların Hocası
- 22 Ocak 2010
- 51.984
- 33.488
- 3.073
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hbo max ı bekliyorum yarın akıcazİzleyen var mı?
İzleyen var mı?
İlk sezon vasatın bir tik ustüydu. 2. Sezon nasıl basliyor?
İlk sezon genel olarak ortalamanın biraz üstü gibi hissettirdiyse bu sezon açılışı da senin için en fazla ortalama olabilir bence. Beklentin olmasın.İlk sezon vasatın bir tik ustüydu. 2. Sezon nasıl basliyor?
Izlemeyecegim o zamanİlk sezon genel olarak ortalamanın biraz üstü gibi hissettirdiyse bu sezon açılışı da senin için en fazla ortalama olabilir bence. Beklentin olmasın.
Benim kendi görüşümse; İlk sezon oldukça kaliteli bir diziydi, 2. sezon oyuna paralel başladı. Oyuncu seçimlerinde sırıtan karakterler var, oyunculuklarda da sıkıntılı yerler var. Bella ilk sezon ilk oyundaki Ellie için tamamdı ama 2. oyunda olgunlaşmış, büyümüş daha agresif ve daha büyük dertler edinmiş Ellie için kafama bir türlü oturmuyor maalesef. Bu yüzden bölüme bir türlü giremedim, hatta bazı yerleri atlattım.
2. oyunu yakın zamanda tekrar oynamamın da bir etkisi olabilir bu yorumda. Oyun başka bir seviye gerçekten
Oo başlaylim o zman 2. SezonaBir kaç bölüm durgun ilerler diye bekliyordum açıkçası 2. bölüm şaheser niteliğinde heyecanlı ve sinematik anlamda çok doyurucu 4k hdr izleyince çok keyif aldım ama dramatik bir bölümdü üzdü