The Last of Us | HBO

İlk sezon vasatın bir tik ustüydu. 2. Sezon nasıl basliyor?
İlk sezon genel olarak ortalamanın biraz üstü gibi hissettirdiyse bu sezon açılışı da senin için en fazla ortalama olabilir bence. Beklentin olmasın.

Benim kendi görüşümse; İlk sezon oldukça kaliteli bir diziydi, 2. sezon oyuna paralel başladı. Oyuncu seçimlerinde sırıtan karakterler var, oyunculuklarda da sıkıntılı yerler var. Bella ilk sezon ilk oyundaki Ellie için tamamdı ama 2. oyunda olgunlaşmış, büyümüş daha agresif ve daha büyük dertler edinmiş Ellie için kafama bir türlü oturmuyor maalesef. Bu yüzden bölüme bir türlü giremedim, hatta bazı yerleri atlattım.

2. oyunu yakın zamanda tekrar oynamamın da bir etkisi olabilir bu yorumda. Oyun başka bir seviye gerçekten

İlk sezon genel olarak ortalamanın biraz üstü gibi hissettirdiyse bu sezon açılışı da senin için en fazla ortalama olabilir bence. Beklentin olmasın.

Benim kendi görüşümse; İlk sezon oldukça kaliteli bir diziydi, 2. sezon oyuna paralel başladı. Oyuncu seçimlerinde sırıtan karakterler var, oyunculuklarda da sıkıntılı yerler var. Bella ilk sezon ilk oyundaki Ellie için tamamdı ama 2. oyunda olgunlaşmış, büyümüş daha agresif ve daha büyük dertler edinmiş Ellie için kafama bir türlü oturmuyor maalesef. Bu yüzden bölüme bir türlü giremedim, hatta bazı yerleri atlattım.

2. oyunu yakın zamanda tekrar oynamamın da bir etkisi olabilir bu yorumda. Oyun başka bir seviye gerçekten
Izlemeyecegim o zaman

İlk sezon fena değildi. Özellikle ilk 2 bölümün jenerik introsundan önce geçmişle alakalı sunulan sahnelerin kalitesi muazzamdı. Tüylerimi diken diken edecek kadar muazzamdı. Bana göre ilk sezonun en iyi sekanslarıydı. İlk bölümdeki bilim adamlarının salgınlar hakkında konuştukları talk show sahnesi ve ikinci bölümün başındaki Endonezya ve mantar bilimci Ibu Ratna sahnelerinden bahsediyorum. Dizinin geri kalanı bence bu iki sekansın kalitesine yaklaşamadı ama bence yine de fena değildi.

Benim için asıl büyük turp, Half-Life evrenidir. HL ile alakalı bir film ya da dizi görebilecek miyiz acaba bir gün. Gordon Freeman'dan bahsetmiyorum. Onun filmini isteseler de yapamazlar zaten. Ben Black Mesa faciasının ve sonuçlarının dünyanın diğer yerlerine nasıl etki ettiği ile alakalı bir yapım istiyorum, bekliyorum. Ama Gabe ibnesi müsaade etmeyecektir.

2. bölüme bakalım.

Bir kaç bölüm durgun ilerler diye bekliyordum açıkçası 2. bölüm şaheser niteliğinde heyecanlı ve sinematik anlamda çok doyurucu 4k hdr izleyince çok keyif aldım ama dramatik bir bölümdü üzdü

Oyunu oynamadım, spoiler da yememiştim.

2. bölümü izledim. P. Pascal için izliyordum zaten heves falan kalmadı. Kız kapışması izlemek istemiyorum, ilerisi için hikaye iyi ilerliyor mu yoksa bırakacağım.

Geri
Üst Alt