YouTube da düştü buyrun

:nooo:

sports-minions.gif

Bu tarz oyunlar benim gözümde başyapıt.

Evet mona lisa tablosunu yapan vinci mozartın parçaları tek başına yaptığı için eserleri başyapıt olabilir ama bu oyunlarda ekip halinde yapıldığı için başyapıt. Vinciyi mozartı mezarından kaldırıp last of us ve rdr2 oynatsan onlar da bunu derdi

part 3 gelcekmiş ama daha ne zaman

Druckman şerefsizi Part 3 ile birlikte tamamıyla serinin içinden geçip rezil olacaktır.

Hala tam anlamıyla Part II'yi oynayamadım. Koleksiyonumda duruyor öyle.

Sanırım 1 hafta inzivaya çekilip öyle başlamam gerekiyor.

Part 2nin remasteredını oynadım

Abby yavşağıyla oynamak tercihim olmazdı, intikam ateşi ve tamamen Ellie odaklı olmasını tercih ederdim.

İki tarafı da yaşatmak istemişler ama Abby genel olarak da itici bir tip

Yani bir de Dina’ya ne gerek vardı cidden zorlama bir lezb ilişki

Yrackman’in yapmak istediğini anladım da gerek hikaye gerek final çok zorlama. Hele Abby’nin hikayesindeki geçiş bir anda herşeyi çöpe atması vs çok sert ve zorlama

Abby yavşağıyla oynamak tercihim olmazdı, intikam ateşi ve tamamen Ellie odaklı olmasını tercih ederdim.

iyiki okumadim daha baslamadim oyuna

ben de ilk abby'yle oynamayı sevmiyodum da sonradan daha stabil bi karakter olduğu ima edildi bence, özellikle lev ile olan ilişkisinde

ellie oyunun son kısmında seri katil gibi bişeye dönüşüyor
cinai sapkınlık anlamında değil de, tam joel'un istemeyeceği obsesif-nevrotik bi karakter olarak sonuçlandı yani. sewgilisine yaptığının hiçbi mantıksal yanı yoktu, ki göt gibi kaldı sonunda da

ben de ilk abby'yle oynamayı sevmiyodum da sonradan daha stabil bi karakter olduğu ima edildi bence, özellikle lev ile olan ilişkisinde

ellie oyunun son kısmında seri katil gibi bişeye dönüşüyor
cinai sapkınlık anlamında değil de, tam joel'un istemeyeceği obsesif-nevrotik bi karakter olarak sonuçlandı yani. sewgilisine yaptığının hiçbi mantıksal yanı yoktu, ki göt gibi kaldı sonunda da
Finali o dönemde de izlemiştim ciddi çok kötü. Kimseye bir faydası olmadı sonun.

Abby mevzusundaki hikayenin diğer tarafını yaşatma fikri güzel de Abby ile empati yapılacak tek nokta babası, Lev ve Yara mevzusu okay ama bir anda herkesi silmesi falan bence zorlama olmuş.

Vurucu noktalar iyi diyebilirim ama o dramı yaşatmış. Mel ve Dina denklemi özellikle iyi bir detaydı.

Geri
Üst Alt