- 27 Ocak 2010
- 139.436
- 105.784
- 5.648
joel devam etmeliydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neil druckmann gibi adamlar 30 yilda bir gelir maalesefNe oyundu be. Hikayesi ,karakterleri, müzikleriyle hollywood filmlerine taş çıkartır. Gerçek bir başyapıt
uzaTeknik anlamda muazzam bir oyun olsa da radikal kararlarıyla bence oyuncularla ilk oyundaki gibi bağ kuramadı.
rdr2 mass effect baska hikaye guclu oyun warmi bu kalitede bonurNedim beye katılıyorum
Oynanış ve teknik anlamda muazzam oyun. 6 yıl önce çıktı ve grafik oynanış olarak sonrasında çıkan her oyunu sollar. Ama hikayeye nötrüm iyi diyene de bişey diyemem dandik diyene de
rdr2 mass effect baska hikaye guclu oyun warmi bu kalitede bonur
Druckmann itinin pezo olduğu gerçeği ile yüzleşelim derim.Feriştahımı dans ettiren bir oyundu
LGBTİ+ üyemiz bile oyunun hikaye yönünü eleştirmiş. Helal olsun ulanNedim beye katılıyorum
Oynanış ve teknik anlamda muazzam oyun. 6 yıl önce çıktı ve grafik oynanış olarak sonrasında çıkan her oyunu sollar. Ama hikayeye nötrüm iyi diyene de bişey diyemem dandik diyene de
Yüzde yüz heisDruckmann itinin pezo olduğu gerçeği ile yüzleşelim derim.
Var uza.