Playstation 5 Pro ve Playstation 6 için de remake yapsınlar bu kepazeler.

Eskisi gibi kaliteli oyunlar çıkmıyor artık.

Geçen bir elektronik dükkanında sadece 8-10 tane satılık oyun vardı.

Yıllar öncesi dört duvarlar oyunlar ile doluydu.

Yaşlanıyoruz, ve yeni nesiller fazla seçenek sahibi değil.

GTA 5 çıktığında üniversitenin ilk yılındaydım. Bitirdim, iş buldum, evlendim, çocuk sahibi oldum hala GTA 5.

Ben bir konsola 5 GTA yapıldığı günleri özledim (GTA 3, Vice City, San Andreas, Vice City Stories, Liberty City Stories)

2. oyunu hala oynamadım. emekli olunca keyifle hiç bir bölünme falan olmadan bitirmeyi planlıyorum

Nedim beye katılıyorum

Oynanış ve teknik anlamda muazzam oyun. 6 yıl önce çıktı ve grafik oynanış olarak sonrasında çıkan her oyunu sollar. Ama hikayeye nötrüm iyi diyene de bişey diyemem dandik diyene de

Nedim beye katılıyorum

Oynanış ve teknik anlamda muazzam oyun. 6 yıl önce çıktı ve grafik oynanış olarak sonrasında çıkan her oyunu sollar. Ama hikayeye nötrüm iyi diyene de bişey diyemem dandik diyene de
rdr2 mass effect baska hikaye guclu oyun warmi bu kalitede bonur

Nedim beye katılıyorum

LGBTİ+ üyemiz bile oyunun hikaye yönünü eleştirmiş. Helal olsun ulan

İlk oyunu 7 veya 8 kere bitirdim.. Starcraft (ilk oyun ve Brood War eklentisi) ve Company Of Heroes (ilk oyun ve Opposing Fronts eklentisi) ile birlikte en çok zevk aldığım oyunlardan biriydi..

Oyunun o iç sıkan, gergin atmosferini iliğimize kadar hissediyorduk.. Hotel'in basement'in de gerim gerim gerildik. Tam anlamı ile melankolik bir başyapıttı.

İkinci oyunu ise hiç oynamadım desem yeridir.. Malum olaya kadar gidip orada bıraktım. Abby denen karaktere hiç alışamadım. Joel'suz The Last Of Us mı olur dedim, olmuş.. Sevenlerine bol keyifler..

Geri
Üst Alt