Biz dalgasına tepki gösteriyorduk da gösterilen bazı tepkileri okudum ana bacı sövmedikleri kalmış.

Senaryoya verilen tepkiler inanılmaz.

Çok büyük hayal kırıklığı, F1'de start anında iki takım arkadaşının birbirini biçmesi gibi...

Dün 50 liraya falan alırım demiştim, az bile söylemişim.

Transıyla eşcinselliği ile alakası yok yaw kim ne bok yiyosa yesin

ama Joel'umdan ne istedin it oğlu it. hadi öldürdün bu denli kahpece bir ölümü hakediyor muydu?

İlkini bitirdin mi? Ne oynuyorsun bu ara?

% 93 falan olmuştu en son ama çok aralıklı oynadım o yüzden biraz koptum. Barda bıçak kavgası güzeldi.

Bitince Hitman 2'ye başlıcam muhtemelen, aldım da duruyor bir süredir. God of War 3 de olabilir. Çok uzun diye Witcher'ı gözüm kesmiyor.

% 93 falan olmuştu en son ama çok aralıklı oynadım o yüzden biraz koptum. Barda bıçak kavgası güzeldi.

Bitince Hitman 2'ye başlıcam muhtemelen, aldım da duruyor bir süredir. God of War 3 de olabilir. Çok uzun diye Witcher'ı gözüm kesmiyor.
Hitman iyidir admirim...

Witcher 3 1 ay sürer dlclerle birlikte ki başlı başına oyun olur onlardan da . Bir an önce başla yaw yorumunu merak ediyorum.

uçanı kaçanı gözünün gördüğünü öldüren ellie joelin katilini saldı git yoluna diye :asd: :asd:

RDR2 sonrası her şey anlamsız :asd:

RDR2 spoiler

Hosea: How do you want to die Arthur?
Arthur: That doesn't matter, just turn me West so i can watch the sunset and remember all the times we had...

Muazzam. Benzer bir tat alırsın Witcher'dan AÖG garantisi veriyorum :oops:

RDR2 spoiler

Hosea: How do you want to die Arthur?
Arthur: That doesn't matter, just turn me West so i can watch the sunset and remember all the times we had...

Muazzam. Benzer bir tat alırsın Witcher'dan AÖG garantisi veriyorum :oops:

Hiç birisi o tadı vermez gibi geliyor da bakalım hafta sonu bir start tuşuna basayım kanka senin hatrına :)

RDR2 oyun degildi sanat'di. Lütfen saygili olalim.

AngryJoe'un The Last Of Us 2 reviewunu bekliyorum.

Geri
Üst Alt