RDR2 Muazzamdi

Rockstar games gercekten istese sanat cikariyor, ama suan Gta 5 damlasina kadar para aliyorlar.

Gta 6 2-3 sene surer gibi

GTA5, PS5'e çıkacak daha. 3 konsol görmüş olacak oyun.

Normalde bundan önce 7 yılda 4 oyun çıkarmış firma, eldekini sömürüyor.

Neyse o detaycılık konularıyla ilgilenen herif ayrıldı diye bozmazlarsa GTA6 da şaheser olur.

Ubisoft gibi olmasınlar tabii ama süreyi de bu kadar geniş tutmamaları lazım.

Bir oyunun inceleme çevrelerinden böylesine yüksek puan alması beni kıllandırmıyor değil.
Millet birbirine girmiş zaten şu oyun yüzünden.

GTA5, PS5'e çıkacak daha. 3 konsol görmüş olacak oyun.

Normalde bundan önce 7 yılda 4 oyun çıkarmış firma, eldekini sömürüyor.

Neyse o detaycılık konularıyla ilgilenen herif ayrıldı diye bozmazlarsa GTA6 da şaheser olur.

Ubisoft gibi olmasınlar tabii ama süreyi de bu kadar geniş tutmamaları lazım.

Assasins creed 1
Brotherhood
Revelations

Muazzam oyunlardi, sonra sapittilar

:(

Birinci oyununun Joel Versiyonunu almıştım. Bunu direkt almıycam. Star Wars'un da son filmine gitmemiştim. GoT'un da son sezonundan sonra üyeliğimi falan iptal ettim.

Bunun bir de dizisi çıkacaktı, bakalım nasıl etkilenecek ratingleri :) expectation subversionlarına tüküriyim, biraz beyni olan biri yazsın şu senaryoları artık

abi anlamıyorum yani Joel paranoyak birisi. kendi gölgesine bile güvenmeyen birisi. güvendiği kişiler dışında kolay kolay mekanına gitmeyen birisi. bir önceki oyunda da detaylı takip edenler bilir isim vermiyor kaç kişiyle tanışıyor isim vermiyor direk. oyunda ara sahnelerde uyurken uyandırıldığı sıralarda irkilerek kalkan ölümdene korkan PARANOYAK birisi bu denli saçma ve kolay şekilde ölmemeliydi.

sen kalk 25-30 sene her türlü kişiyle savaş hayatta kal... neyse elim gitmiyor yazmaya :( bu denli saçma olmamalıydı

NEIL COCKMAN artık düşmanımdır
Spoiler'ı okudum.

10126.jpg

Aslında grafikler, oynanış falan klasik Naughty Dog oyunu ama senaryo sıvamış vaziyette, oynamak zevk vermiyor karakterlerle.
Harbiden o kadar mı kötü ya? Şaşkınım şuan :(

Allah var dün buradaki yazdığımız mesajlardan sonra havaya girip 400-500 ne kadarsa sipariş verecektim Trendyol'dan. Allah korumuş diyeyim o zaman :(

benim konsolda oynadigim son oyun bu olacak sanirim.
oyunu 2 saat oynadim makine bir kere bile fan seviyesini düsürmedi, sürekli yangin söndürmeye calisiyormus gibi.
daha 2 ay önce konsolun icini temizlettirip termal macunu yenilettim, ona ragmen son seviyede paso.
ins oyunu bitirmeden bozulmaz. :asd:

not: proda oynuyorum

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

uçanı kaçanı gözünün gördüğünü öldüren ellie joelin katilini saldı git yoluna diye :asd: :asd:

Laaaannn okudum bunu yanlışlıkla :(

İç içe koyunca karı falan çıkar dedim ama yüreğim ağır yaralı derinden :( :( :( :( :(

Laaaannn okudum bunu yanlışlıkla :(

İç içe koyunca karı falan çıkar dedim ama yüreğim ağır yaralı derinden :( :( :( :( :(
Senin de bağırsağına da gtüne de giricem kardeşim çık konudan her yer spoiler oldu.

Geri
Üst Alt