Oynanış: 95
Senaryo: 5
Her şeye ok derim de bu oyun gameplay olarak 95 olamaz. Oyunun teması techizat topla-kısa aksiyon şeklinde.

Yani mevzu game playse ne oyunlar var, bunda gerçekçilil ön planda.

Her şeye ok derim de bu oyun gameplay olarak 95 olamaz. Oyunun teması techizat topla-kısa aksiyon şeklinde.

Yani mevzu game playse ne oyunlar var, bunda gerçekçilil ön planda.

Oyunun bu kadar popüler olması zaten hikayeyle alakalı. Millet hikayeyi beğeniyor

Gameplay olarak vasat üstü / iyi arasında. Mesela kovboy oyunlari sevmem ama red deadin gameplay 100 kat daha iyidir. Detaylı ve graphicsleri yüksek

Oyunun bu kadar popüler olması zaten hikayeyle alakalı. Millet hikayeyi beğeniyor

Gameplay olarak vasat üstü / iyi arasında. Mesela kovboy oyunlari sevmem ama red deadin gameplay 100 kat daha iyidir. Detaylı ve graphicsleri yüksek
Demek istediğim oydu zaten. Hikaye temalı.

Gerçekçilik ön planda olunca gameplay ister istemez zayıflar. RDRyi kıyas bile etmem bununla GP konusunda, mesela Uncharted da çok daha iyi o konuda.

bazi sahnelerde icim sizladi
bu kadar vahsi olan baska bir oyun oynadim mi hatirlamiyorum

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Gameplaye iyi diyende ne bileyim
2013'de fena degildi gameplay hala ayni gameplaye iyi diyenler var lol

Oyunda sadece guzel olan sey graphics. Masallahi var.

Ellie bu sen geçmişte tanıdığımız o karakterli küçük kız olamazsın.

Yelloz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu ana kadar lezbiyen asyalı ve yahudiye denk geldim oyunun yarısında bile değilim

Yakında zenci görürüm

Gameplay konusunda şöyle bir durum var.
Her oyun mekanik olarak yenilik sunacak diye bir şey yok bence. Adamlar yapmak istediği şeyi başarılı bir şekilde aktarabilmişse o oyunun gameplay'ine sırf yenilik barındırmıyor diye kötü demek mantıklı bir şey değil.
İzlediğim kadarıyla mekanikler gayet akıcı, grafikler üst düzey, sesler başarılı. Oyun hakkında detaylı bilgim olmadığı için senaryo konusunda yorum yapamıyorum.

Tabii göreceli bir kavram ama duyguyu yansıtma konusunda Call Of Duty'i ayrı bir yere koyarak söylüyorum, Tomb Raider Survival Edition'u tek geçerim. Lara'nın survivalist'ten predator'a evrilişini, çektiği acıları, üzüntüleri, korkuları filan baya baya yaşatıyordu oynayana.
Mesela daha sonrasında çıkan Rise Of Tomb Raider ve Shadow Of Tomb Raider'da bu duyguyu yaşatma olayını Tomb Raider Survival Edition ile aynı seviyede yaşayamadım.
Bu oyunun da bu yönünü çok övüyorlar. Full campaign izleyince yorum yapmak isterim.

Son düzenleme:
An itibariyle izlemeye başlıyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt