İlk oyunun teması olan bağı yok sayıp eşcinsellik propagandasına döndürmüşler işi. Olanlar karakterlerle de uyuşmuyor.
1 tane Youtube kanalı haricinde bütün inceleme sitelerinden tam puan alması düşündürücü.
İnceleme sitelerine para verip bok gibi oyunu yağlayıp ballatan sonra da iflas eden firma neydi şimdi unuttum da, tam olarak o aklıma geldi.

oyunun grafikleri çok iyi değil mi?

hele sporlu olan karanlık ortamlarda feneride açınca tam bir görsel şov oluyor

grafik çok iyi. rdr2'den de iyi bence.

Üst düzey oyunun gameplayı böyle olmaz. Bir-kac eleştiri yazabilirim ama spoiler sayılır. Zaten oyunu iyi yapan genel olarak hikayesidir lakin Amerikalı solcuların görmek istedikleri her şeyi oyuna sokmuşlar gibi o yüzden o da muamma

Ben şu ana kadar keyif aldım ama 1den daha ii olduğunu bilmiyörrum

Afedersiniz ama bildiğin bok gibi kötü senaryo grafik ve bir kaç mekanik eklemişler o kadar. Bu oyunun derinliğini joel ve ellie arasındaki ilişki dolduruyordu arkadaşlıktan baba ve kız figürüne dönen bir ilişki vardı. Yani sen bunu başında alıyorsan zaten ne gereği var. Romance ile kurtaramazsın oyunu zaten bunu ekstra bir tercih olarak kullanman gerekiyordu. Yani öyle süper oyun falan diyenlere pek güvenmeyin derim.

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Lan Galatasaray'ın geleceğini bu kadar konuşmadınız ya yeter

Netflix sonrası bir de N. Doğ bu bokluga başladı.

Nekadar zenci veya top varsa onları oynatalım.

Bilerek SJW yapılıyor.

Iki top kızın hikayesini izleyecek değiliz.

Geri
Üst Alt