The Lord of the Rings: The Rings of Power | Amazon

angmarı sanki cadı kral olduktan sonra kurdu diye hatırlıyorum. insanken hangi ülkeye krallık ediyordu acaba, onunla ilgili bi bilgi hiç duymamıştım.
olabilir bir arastirmam lazim

edit : evet dogru soyluyorsun numenor soylularindan biri daha sonra angmari kuruyor.

İngilizcesi olan arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum bu kanalı. Dizinin ne kadar Tolkien'e hakaret edercesine yapıldığını çok güzel açıklıyor videolarıyla.

Allah tepenizden baksın sizin ya. :crushed::crushed::crushed:

hiç birşey anlaşılmayan berbat kalitede bir görüntü görüyorum sadece. bu diziye dayanaksız saldıran aşırı toxic bir kitle oluştu, tıklanma alıyorlar diye yapıyorlar herhalde. alakasız ve ufacık şeylere saldırıyorlar, dizi yayınlansın, hikayeyi çarpıtmışlarsa ben de şahsen en sert şekilde eleştiririm ama şuan manasız şekilde ergen lincine maruz kalıyor sosyal medyada malesef.

Son düzenleme:
hiç birşey anlaşılmayan berbat kalitede bir görüntü görüyorum sadece. bu diziye dayanaksız saldıran aşırı toxic bir kitle oluştu, tıklanma alıyorlar diye yapıyorlar herhalde. alakasız ve ufacık şeylere saldırıyorlar, dizi yayınlansın, hikayeyi çarpıtmışlarsa ben de şahsen en sert şekilde eleştiririm ama şuan ergen lincine maruz kalıyor sosyal medyada malesef.
Ergen linci mi ? Galadriel başka birinin kılıcına basıp uçuyor görüntüde gözün iyi seçememiş sanırım. Hikayeyi çarpıtmışlarsa demişsin de hikayenin çarpıtıldığı bariz , hikayeye hakimsen Galadriel'in dizide gördüğümüz hiçbir şeyi yapmadığını bilirsin. Bu gerzeklerin hangi saiklerle bu diziyi yaptığını da cast ettikleri embesillerin SDDC panelinde sorulara verdikleri cevaplardan anlayabilirsin. Toksikliği kaynak kitaba sadık kalınmalı diyenler değil aptal fikirlerini böyle bir eseri eğip bükerek gözümüze sokmak isteyenler yapıyor. Kimin dayanıksız iş yaptığı ortada.

Ergen linci mi ? Galadriel başka birinin kılıcına basıp uçuyor görüntüde gözün iyi seçememiş sanırım. Hikayeyi çarpıtmışlarsa demişsin de hikayenin çarpıtıldığı bariz , hikayeye hakimsen Galadriel'in dizide gördüğümüz hiçbir şeyi yapmadığını bilirsin. Bu gerzeklerin hangi saiklerle bu diziyi yaptığını da cast ettikleri embesillerin SDDC panelinde sorulara verdikleri cevaplardan anlayabilirsin. Toksikliği kaynak kitaba sadık kalınmalı diyenler değil aptal fikirlerini böyle bir eseri eğip bükenler yapıyor. Kimin dayanıksız iş yaptığı ortada.
sakin ol reis sana birşey demedim. daha yayınlanmamış, son fragmanlarda gayet kaliteli duran bir yapıma gereksiz bir saldırı var. o savunduğun kitle herkesin beğendiği son 2 fragmanı bile eğip büküp linçledi. emin ol çoğu da filmlerden başka bir halt bilmeyen "zenci elf olur mu ya" diye ortalığı velveleye veren toxic ergenler. biz de biliyoruz hikayeyi bi derece eğip bükeceklerini ama nekadar eğip büktüklerini veya ortaya kaliteli bir yapım çıkıp çıkmadığını nerden bilebiliriz daha dizi yayınlanmadan. insan izlediği son fragmanın kalitesi hatrına biraz susar dizi başlayana kadar, ama ekşi sözlük kitlesi kafasıyla yaklaşıyorlar olaya. dediğim gibi dizi yayınlandığında çok alakasız ve kalitesiz bir iş olursa ben de küfrederim ama bunların yaptığı saçmalık bence.

beni spartacusteki tilt eden oyunculuk yetenegi 0

ne lobi varmış kadında

Amazon Casting: Cynthia Addai-Robinson

Geri
Üst Alt