Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.610
- 59.193
- 4.758
ilk sezon sıçarsa feci linç olur diğer sezonlar tehlikeye bile girer. Ateşle oynuyorlar çünkü orta dünya kitlesinin şakası olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hakikatlerin tezahürü ahbfield
gscnin looser sevdası hakkındaki görüşlerin neler
her okuduğumda yaydan fırlayan bi ok canlanıyor benim kafada
En fazla tek taraflı olur hocam. yoksa amazon ayağına değil direk kafasına sıkmış olur. siyahi elf olayında aldığı eleştiriler bu olayda alacağı eleştirilerin yanında devede kulak kalır o zaman. Amazon reklamın iyisi kötüsü olmaz ilkesiyle sırf konuşulsun diye attığı videolardan birtanesi sadece.Yalnız galadrieli cidden o halbrand denen adamla öyle aşk meşk işlerine sokarlarsa 7/24 küfür ve linç yerler. Endişe seviyesi gün geçtikçe yükseliyor
İhtimal dahilinde hocam çünkü sauron yüzükler dövülmeden önce form değiştirebilme özelliğine sahip. tek yüzüğü yaptıktan sonra bu özelliğini kaybediyor.Halbrand kitaplarda yoksa, sonunda Sauron olarak cikar
Cast seçimini en başından beri beğenmedim
Gündalf yok ahbert bu çağdagandalfı kim oynuyor. kevin hart mı
abi 5 yıl sonra düşüncelerin değişti mi merak ettimElde patlar diye düşünüyorum.
Taminen hobbit ve lotr arası geçen dönemi anlatacaklar .
Gandalf, legolas , Aragorn, Bilbo gibi karakterlere yer vermeden bir öykü kotarmaları zor.
Elrond , Galadriel gibi karakterler illa ki hikayede geçecektir , e bu karakterleri oynayan oyuncular da çok üst düzey.
Açıkçası Gandalf rolünde İan Mckellen dışında birini görmek bana garip gelir , yine de izlerim ama tutacağını hiç sanmıyorum.
valla bence lotr'de oynayan karakterler ile devam etmedikleri icin psiman olacaklarabi 5 yıl sonra düşüncelerin değişti mi merak ettim
Gıcık oluyorum ya.the rings of woke