The Lord of the Rings: The Rings of Power | Amazon

ilk sezon sıçarsa feci linç olur diğer sezonlar tehlikeye bile girer. Ateşle oynuyorlar çünkü orta dünya kitlesinin şakası olmaz

Yalnız galadrieli cidden o halbrand denen adamla öyle aşk meşk işlerine sokarlarsa 7/24 küfür ve linç yerler. Endişe seviyesi gün geçtikçe yükseliyor
En fazla tek taraflı olur hocam. yoksa amazon ayağına değil direk kafasına sıkmış olur. siyahi elf olayında aldığı eleştiriler bu olayda alacağı eleştirilerin yanında devede kulak kalır o zaman. Amazon reklamın iyisi kötüsü olmaz ilkesiyle sırf konuşulsun diye attığı videolardan birtanesi sadece.

benim edindigim izlenim sauronun kim oldugunu finale kadar belli etmeyecekler sezon finaline dogru ters kose yapmaya calisacaklar

sauron 2.sezondda daha etkin rol alacak.

İlk sezon sauron ortada bile olmaz rahat olun, halbrand falan ne sauronu abi. Sauronun 2. Cagda annatar olduğu belli. Uzerine tartismak abes.

Tabi korkularda anlaşılıyor

Geçen netflixte resident evil dizisini gördüm, oyununa ve ilk filmlerine hayran olduğum için izlemeye başladım. Lez kötü kadınlar, zenci herifler, zenci kizlar, ergenlik krizleri, telefonla heryeri hacklemeler, ucuz ergen espirileri falan derken dedim ki, keşke bir Güneş fırtınası olsa ve tüm internet alemi, harddiskler vs yansa.. Matrixin yeni filminde de bunu hissetmiştim. Marveli saymıyorum bile, ama kırmızı nokta olan orta dünyanın da bu şekilde içinden gecilirse artık birşey diyemeyeceğim. Oturup 2000lere kadar olan film ve dizileri izlemeye devam ederim tekrar tekrar.

Elde patlar diye düşünüyorum.

Taminen hobbit ve lotr arası geçen dönemi anlatacaklar .

Gandalf, legolas , Aragorn, Bilbo gibi karakterlere yer vermeden bir öykü kotarmaları zor.

Elrond , Galadriel gibi karakterler illa ki hikayede geçecektir , e bu karakterleri oynayan oyuncular da çok üst düzey.

Açıkçası Gandalf rolünde İan Mckellen dışında birini görmek bana garip gelir , yine de izlerim ama tutacağını hiç sanmıyorum.
abi 5 yıl sonra düşüncelerin değişti mi merak ettim

abi 5 yıl sonra düşüncelerin değişti mi merak ettim
valla bence lotr'de oynayan karakterler ile devam etmedikleri icin psiman olacaklar

yuzuk ve star wars tayfasi iki buyuk lore kitlesidir oyle kolay kolay ikna olmaz begenmez bir yerden sonra bunlar disinda ana akim medyaya yonelik icerik uretiyoru moduna girerlerse o proje iki sezon sonra iptal edilir

Siyah hobit mi olur
Onu geçtim, siyah Elf mi olur.

F**** the Woke Culture

Geri
Üst Alt