The Lord of the Rings: The Rings of Power | Amazon

Maedhros demişim pardon evet bana da güzel geliyor bu teori ama sorun şu ki rop senaristleri bu kadar derin düşünebilen ve lore’a sadık değiller o yüzden çok şaşırırım öyle çıkarsa .

Yalnız burdan mithril orijini için salladıkları palavrayı belki bağlayabilirler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ya bence olay senaristlerin lore bilgi eksikliği veya ince düşünemedikleri değil de tam tersi. İnce düşünmekten ve loreye gönderme yapacam diye ana senaryoya odaklanamamaları

Ya bence olay senaristlerin lore bilgi eksikliği veya ince düşünemedikleri değil de tam tersi. İnce düşünmekten ve loreye gönderme yapacam diye ana senaryoya odaklanamamaları

Bence bunu yıllar sonra öğreneceğiz birisi içerden bilgi sızdırıp biz şöyle yapmaya çalışıyorduk üst yönetim böyle karar alıyordu diyebilir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

adarı nerede gördüm diye düşünüp duruyordum ve sonunda hatırladım..

Hatırlarsanız hobbitin 3. filminde, elfler ve cüceler büyük bir savaş için hazırlık yapıyordu.

adar'da orclara bırakalım birbirini öldürsünler diye fikir ortaya koyuyor.

tabi bu çıkışı az daha canına mal oluyormuş

1664519527762.png

Şaka olmalı bu dizi

Lotr vs geçtim kötü bi Amazon dizisinden kötü olmayı başarmak üzereler

mount doom'un patlatilacagi bu bolum belli gibiydi bence orayi fena da baglamamasilar
ben bu bolumu daha cok begendim yine galadriel insanin sinirlerini bozuyor
orklarin lotr'ye gore daha on plana cikmasi bence guzel sonucta bir efendileri olmadan hayatta kalmaya calisiyorlar
kara elfin bir uruk oldugunu tahmin ediyorduk ama unlu bir elf cikar mi acaba diye senaryolar vardi , oyle olmadi.zaten sanmiyordum da ilk cagin unlu kayip elflerinden biri olsun..
sauron'u oldurdum demesi yine ayri bir gizem yaratti baya ikindirtacaklar anlasildi sauronu gorene kadar.

en iyisi bir kac bölüm birikmesini bekleyip öyle izlemek lazim, agir ilerliyor

aha savaş var heralde son bölümde
herifin teki orklara 17 mayıs motivasyon konuşması yapıyor.

Diyaloglar dışında iyiydi keşke oyunculuklar genel olarak ortalama, görüntüler her zamanki gibi çok iyi.

Bu bölümü baya tuttum. Güzeldi. (y)

sana bir gorev dusuyor dediğin de adar hiyarinin belliydi kilicin kaciralacgi , lakin Galadriel gibi birinin onu hissedememesi boktan olmuş , kilici çocuğa vermek falan :D

Numenor'un ışınlanarak yardıma gelmesi, o kadar peşinden koşulan kabzaya açıp kimsenin bakmaması, orklara motivasyon konuşması ve yine sıkan 2'li diyaloglar. Böyle şeylere takılmazsak bu haliyle izlenebilinir diyebiliriz.

2. bölümden sonra bıraktım. Diğer bölümleri izleyeyim mi

Bir film, dizi yahut hikaye.. Anlattığı dünyanın, olayların içine izleyiciyi ne kadar çekip, o dünyayı ne kadar çok hissettirebiliyorsa o kadar başarılı, kalitelidir..

Dizi görüntü kalitesi ve efektleri açısından muazzam. Mekan tasarımları, kostümler çok başarılı.. Ama bu dizinin Yüzüklerin Efendisi ile yakından uzaktan alakası yok. O hissiyat yok..

Sourona hak verdim sonunda eğer mutlak güce sahip olacak olsaydım bende karanlık işlere bulaşırdım.

Tüm dünyayı fetih ederdim orcların yaşamaya hakkı yok mu?

Geri
Üst Alt