The Lord of the Rings: The Rings of Power | Amazon

Boyuna değil dizideki işlevine bakilmali kanaatindeyim. Galadriel gayet cuk oturmuş diziye

4 cm relativite olarak güzel, 4 cm eklemek istediğim yerlerim yok degil
24303.jpg

1 milyarlık projeden bile torpil dönmüş neden kötü olduğunun kanıtı adeta. Adamlar 10 yıl film sektöründe hiçbir başarı sağlayamamışken dizi sektörüne torpille girip batırıyorlar daha ilk sezonda.

Celeborn'u da yemişler. Ulan yazacağınız senaryonun içinden geçeyim.

Elrond’un eşi celeborn ve galadrielin kızı
Arwen galadrielin torunu

Adamlar artık istedikleri gibi soyağacını bile değiştiriyorlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben evrene dair hiçbir şey bilmiyor şekilde izliyorum (ki çok şey bildiğim söylenemez) ve keyif alıyorum. Ha yeterince tatmin etmiyor. Yüzüklerin efendisi adından beklenen bu değildi. Yine de keyif alarak izliyorum.

Ben mi kaçırdım nerede diyordu bunu?
Galadriel Theo ile konuşurken.

Elrond’un eşi celeborn ve galadrielin kızı
Arwen galadrielin torunu

Adamlar artık istedikleri gibi soyağacını bile değiştiriyorlar

Bir daha görmedim dedirtip açık kapı bıraktılar sonda ama başımdan aşağı kaynar sular döküldü öldü dediğinde.

Galadriel Theo ile konuşurken.

Bir daha görmedim dedirtip açık kapı bıraktılar sonda ama başımdan aşağı kaynar sular döküldü öldü dediğinde.

Ulan aradan en az 1000 sene geçmiş nasıl görmemiş Ölmüş işte totoları yemediği için kabul Edip tüy dikemiyorlar

1 bölüm idare eder, 1 bölüm rezalet. Böyle böyle gidiyor. Son bölümde (7) resmen daraldım yav. Hafakanlar bastı.

Özellikle şu başlangıçtaki Galadriel'in diğer tayfa ile yol ayrımı baya baya garip geldi. Hadi başka yöne aldın başını gittin de, bir şey de olmadı. Ork tayfası geldi, geçti gitti. Dönüp dolaşıp kampa geldi. Anlamsız anlamsız işler.

ulan bezos dünya kadar para harcadın adam gibi showrunner bulamadın mı şu diziye, buldukları senaristler de vasat. amazon dizi işinde çok acemi, şu bütçeyi ve hikayeyi hbo tecrübesine versen neler yapardılar kim bilir.

Geri
Üst Alt