The Lord of the Rings: The Rings of Power | Amazon

Evet, sezon finalini beğendim. Umarım bu 1. sezonki büyük büyük saçmalıklardan ders çıkarabilirler.

Dizinin ismi güç yüzükleri son 5 dakikada hallettiler yüzük üretimini yakında seri üretime başlarlar

Sağ olsunlar lore more bırakmadılar keşke balrogu da çıkarsalar da nasıl olsa üçüncü çağmış ikinci çağmış hiçbir önemi yok

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu bölüm sezonun en güzel bölümüydü bence. Güzel epic sahneler vardı. Umarım 2.sezon şu senaryo sıkıntısını hallederler

Halbrand Sauron çıktı Meteorman Gandalf korktuğum her şey başımıza geliyor.

Sauron'un bence Halbrand olma ihtimali %99 diye düşünüyorum. Gemideyken boynunda kolye yokken sonradan kolye beliriyor ayrıca orada bir lafı var gemideki kadın Galadriel için tehlikeli bir hali mi var diye yolculuk sırasındaki her şeyi anlatacakken Halbrand görünüş aldatıcı olabilir diyor. Numenor'a gittiklerinde ağacın yapraklarını dökmesi kehanet olarak yorumlansa da kötülüğü orada hissettiği için dökmüş olabilir. İsmi sorulduğunda bir çok isim var diyor. Ayrıca Demir Ustalığını da çok iyi bildiğini söylüyor. İnsanlarını manipüle etmeyi çok seviyor akıllarını çeliyor. Adar atla kaçarken arkasından Galadriel atıyla zaten çok hızlı olduğu biliniyor buna rağmen Adar'ın önünden Halbrand çıkıyor ve yere seriyor sonrasında Adar'a beni hatırladın mı diyor o sırada Galadriel Halbrand'ı durduruyor Halbrand da ne yaptığını bilmiyorsun diyor Adar'da sevdiğin birine acı mı çektirdim diyor.

Son bölümde Halbrand yaralı haldeyken Galadriel elf ilacına ihtiyacı var demişti ve atlara atlayıp elf diyarına gidiyorlar burada da manipüle etmiş olabilir. Normalde Annatar olarak Elflere kendini tanıtacaktı ama bence diziye heyecan gelmesi adına bu yolu seçmişler gibi duruyor. Elf diyarında Gil Galad - Galadriel - Halbrand - Elrond - Celebrimbor arasında bir şeyler geçecek güç yüzüklerinin yapılmasında diye tahmin ediyorum. Celebrimbor'da da bir kurnazlık var dizi başından beri garip davranıyor. Ama bence Halbrand'ın Sauron çıkıp Galadriel'i de manipüle etmesinden sonra dizi 2-3'ncü sezonda baya hareketli hale geçer hele ki intikama uğradığını düşünen Galadriel'in intikam duygusu daha da artar.
6'ncı bölümden sonra 7 çok durağan geçmişti bence final olarak en azından bazı soru işaretlerini gidermiş oldu ama dizinin en büyük eksik yanı 5-6 elf dışında sanki diyar bomboş kimse yok gibi geçiyor en azından 100-150-200 farklı yüz görseydik hep aynı yüzler var ortamda sanki tek başlarına takılıyorlar. Numenor sahneleri diğer yerlere oranla çok daha iyiydi özellikle şehirdeki insan kalabalığı biraz daha iyi duruyordu diğerlerinde bir avuç insan yok.
Aslında belliydi her bölüm ufak ufak bir şekilde hissettiriyorlardı hatta başlarda Aragorn gibi olacak deniyordu güzel ters köşe yaptılar Elflerin güvenini kazandı sonrasında yüzük yapımında yolu gösterdi. Fena olmayan bir final en azından Sauron'un kim olduğunu gördük. Kılayakların oraya düşen meteor'un da Gandalf olduğunu öğrenmiş olduk. Eksik yanlarını saymakla bitiremeyiz ama dizi 8 bölüm olması kötü olmuş sanki zaman atlaya atlaya geçiyormuş hissiyatı yarattı. Mesela Isildur nerede hiç onu görmedik ya da Numenor'la alakalı da bir şey göremedik.

koku olayıyla gandalfim demesi de iğreti oldu
lotr 1 sene arayla beklemek ask acısı gibiydi , ben bu diziyi unuturum bile

Guzeldi, simdi 1.5 sene bekle dur.

Sauron konusunda cogu kisi dogru tahminde bulunmus.

Guzeldi, simdi 1.5 sene bekle dur.

Sauron konusunda cogu kisi dogru tahminde bulunmus.
Halbrand seven iyi tarafta olduğunu düşünen baya bir kesim vardı bence güzel yaptılar hatta direk manipüle ettiler onlar Aragorn beklerken Sauron çıkması diziyi daha özel ve güzel hale getirdi hele ki suyun başında Galadriel ve Sauron'un konuşmaları da bence muazzam olmuş.

Ulan iki bölüm izlemedik Sauron Galadriel'e mi basmış. Öyleyse direkt izleyelim.

Bence plansız, kitaptan bağımsız ve kafalarına göre takılacaklarsa; iyi bir senaryo yazmakla uğraşmak istemiyorlarsa bu şekil p*rnografik parodi modunda ilerleyebilirler en mantıklısı o olur. Şöyle cüceli elfli düşman çatlatacak bir orci olabilir örneğin.

Geri
Üst Alt