- 23 Aralık 2008
- 60.034
- 57.564
- 4.933
Kimse spoilera gereken saygıyı göstermiyor. Biz burada eşek başı mıyız?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rezalet fiyaskodan ibaret
rezalet fiyaskodan ibaret
Peter Jackson gotuyle guluyordur
Rezalet fiyaskodan ibaret
Rezalet fiyaskodan ibaret
Kadin, ama trans ya da binary olabilir gibi geldi banabeyaz giyenlerdeki asalı eleman kız mı erkek mi???
Memeleri var üstat buna ne diyorsunKadin, ama trans ya da binary olabilir gibi geldi bana
Memeleri var üstat buna ne diyorsun
6'ncı bölümden sonra 7 çok durağan geçmişti bence final olarak en azından bazı soru işaretlerini gidermiş oldu ama dizinin en büyük eksik yanı 5-6 elf dışında sanki diyar bomboş kimse yok gibi geçiyor en azından 100-150-200 farklı yüz görseydik hep aynı yüzler var ortamda sanki tek başlarına takılıyorlar. Numenor sahneleri diğer yerlere oranla çok daha iyiydi özellikle şehirdeki insan kalabalığı biraz daha iyi duruyordu diğerlerinde bir avuç insan yok.Sauron'un bence Halbrand olma ihtimali %99 diye düşünüyorum. Gemideyken boynunda kolye yokken sonradan kolye beliriyor ayrıca orada bir lafı var gemideki kadın Galadriel için tehlikeli bir hali mi var diye yolculuk sırasındaki her şeyi anlatacakken Halbrand görünüş aldatıcı olabilir diyor. Numenor'a gittiklerinde ağacın yapraklarını dökmesi kehanet olarak yorumlansa da kötülüğü orada hissettiği için dökmüş olabilir. İsmi sorulduğunda bir çok isim var diyor. Ayrıca Demir Ustalığını da çok iyi bildiğini söylüyor. İnsanlarını manipüle etmeyi çok seviyor akıllarını çeliyor. Adar atla kaçarken arkasından Galadriel atıyla zaten çok hızlı olduğu biliniyor buna rağmen Adar'ın önünden Halbrand çıkıyor ve yere seriyor sonrasında Adar'a beni hatırladın mı diyor o sırada Galadriel Halbrand'ı durduruyor Halbrand da ne yaptığını bilmiyorsun diyor Adar'da sevdiğin birine acı mı çektirdim diyor.
Son bölümde Halbrand yaralı haldeyken Galadriel elf ilacına ihtiyacı var demişti ve atlara atlayıp elf diyarına gidiyorlar burada da manipüle etmiş olabilir. Normalde Annatar olarak Elflere kendini tanıtacaktı ama bence diziye heyecan gelmesi adına bu yolu seçmişler gibi duruyor. Elf diyarında Gil Galad - Galadriel - Halbrand - Elrond - Celebrimbor arasında bir şeyler geçecek güç yüzüklerinin yapılmasında diye tahmin ediyorum. Celebrimbor'da da bir kurnazlık var dizi başından beri garip davranıyor. Ama bence Halbrand'ın Sauron çıkıp Galadriel'i de manipüle etmesinden sonra dizi 2-3'ncü sezonda baya hareketli hale geçer hele ki intikama uğradığını düşünen Galadriel'in intikam duygusu daha da artar.
Guzeldi, simdi 1.5 sene bekle dur.
Sauron konusunda cogu kisi dogru tahminde bulunmus.