- 17 Ağustos 2009
- 44.476
- 33.645
- 3.618
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni nesil senaristlerin eser sahibinden daha iyi hikayeler yazabileceklerine inanıyorlar sonra ortaya böyle bir shitfest çıkıyorbu kdr kötü bir diziyi yapmayı nasıl başarmışlar aceba
![]()
Yüzüklerin Efendisi serisi yeni filmlerle geri dönecek - BBC News Türkçe
Yapım şirketi Warner Bros, önümüzdeki birkaç yılda Yüzüklerin Efendisi serisinin yeni filmlerinin vizyona gireceğini açıkladı.www.bbc.com
Muhtemelen son cag olacak yine, bi haberde okumustum.Yeni çekilecek film son üçleme olmaz muhtemelen ilk çağ olur.
Son çağ riskine girmezler oradaki beklentiyi karşılama ihtimalleri bile yok.Muhtemelen son cag olacak yine, bi haberde okumustum.
Öyle okudum, olan karekterleri baska bi acidan anlatmak falan.Son çağ riskine girmezler oradaki beklentiyi karşılama ihtimalleri bile yok.
amazona 10 ar dolar atalim milyar dolarini bir tarafina sokup bu projeyi sonlandirsin
celebrimbor'dan bir enver pasaci cikabilir , bilemiyorumnormalde bu diziyi Hars tv bile yayınlamaz diye düşünüyorum