The Lord of the Rings: The Rings of Power | Amazon

Lotr fanı olup bunu 5 sezon izleyen çıkmaz. Dünyanın en pahalı dizisiymiş bir de. Neyse ki çoğu saçmalığı zihnimden silip unuttum ilk sezona dair.

Gel evimim hanımı ol diyarı beraber yönetelim demişti Saruman Galadriel'e. O anı silemiyorum. Oraya kadar yine iyi dayandım ama yeter.

Oğlum güncel haber yoksa bu gudubet yapımın başlığını uplayıp durmayın sinirlerim fırlıyor

Lotr fanı olup bunu 5 sezon izleyen çıkmaz. Dünyanın en pahalı dizisiymiş bir de. Neyse ki çoğu saçmalığı zihnimden silip unuttum ilk sezona dair.

Gel evimim hanımı ol diyarı beraber yönetelim demişti Saruman Galadriel'e. O anı silemiyorum. Oraya kadar yine iyi dayandım ama yeter.
**Sauran yerine Saruman yazmışız bak editleyemedik.. Neyse bu saçma dizide onu görsek de şaşırmazdım zaten.

Deadpool izledim henüz tadımı kaçıracak işlere kalkışmayayım.

lord of the wigs

herhalde galadriel utancindan soyleyemiyor sauron'un kimligini sauron da eregion'a elini kolunu sallayarak gidiyor te allam baska aktor oynasaydi olurdunuz degil mi yada flashback olsaydi diyecegim ama o da 9 larin dovulmesine uymuyor en bastan sauron'un kimligini gizleme sacmaligini yapmayacaklardi hikayeyi biz bilenler sadece gorsellik ve anlatim icin izliyoruz bilmeyenler zaten plot twiste yakalanirdi hikaye yeterli icerige sahip bunun icin cok buyuk mallik

Zor heis bence bunu uyarlamak
Yani bi tane tuttu ztn, hobit de pek iyi değildi daha niye uğraşıyolarsa
malzeme sağlam üstad ama malların eline verdiler işte yoksa tolkien tonla hikaye bırakmış. bunlar hikayeyi çarpıtıp kendi showlarını yapmaya çalışmışlar. esere sadık kalmalıydılar

malzeme sağlam üstad ama malların eline verdiler işte yoksa tolkien tonla hikaye bırakmış. bunlar hikayeyi çarpıtıp kendi showlarını yapmaya çalışmışlar. esere sadık kalmalıydılar
tolkien'de oyle bir kafa var ki mesela gandalf frodo'ya yuzsugu sakla dedikten sonra arastirmak icin gondor kutuphanesine gidiyor orda 11 sene sirf soyagaci ve yuzuk hakkinda isuldur'un yazdiklarini arastiriyor.

Bu adam orta dunya ve dillerine omrunu adamis sonra ergen kilikli birkac senarist cikip wokke wokke wokke deyip kafasina gore senaryo siciyor

Bütün yorumcular bu senenin iyi olacağını, kurgunun biraz daha arttırılacağını söylüyor ama pek sanmıyorum. Düğmeyi ilk yanlış ilikledikten sonra hepsi yanlış oluyor. Bunun da ilk sezonun yanlışları kurguyu ne yaparlarsa yapsınlar düzeltme imkanı tanımayacaktır.

Geri
Üst Alt