- 16 Haziran 2010
- 191.124
- 133.992
- 6.478
5 sezon gelecek1. sezondaki rezillik yetmezmiş gibi 2. sezonu mu çekmişler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5 sezon gelecek1. sezondaki rezillik yetmezmiş gibi 2. sezonu mu çekmişler
Lotr fanı olup bunu 5 sezon izleyen çıkmaz. Dünyanın en pahalı dizisiymiş bir de. Neyse ki çoğu saçmalığı zihnimden silip unuttum ilk sezona dair.5 sezon gelecek
**Sauran yerine Saruman yazmışız bak editleyemedik.. Neyse bu saçma dizide onu görsek de şaşırmazdım zaten.Lotr fanı olup bunu 5 sezon izleyen çıkmaz. Dünyanın en pahalı dizisiymiş bir de. Neyse ki çoğu saçmalığı zihnimden silip unuttum ilk sezona dair.
Gel evimim hanımı ol diyarı beraber yönetelim demişti Saruman Galadriel'e. O anı silemiyorum. Oraya kadar yine iyi dayandım ama yeter.
senaristleri ağır gerzek.Bu yapıtı hiç bir güç kurtaramaz
HC tolkien
senaristleri ağır gerzek.
sauron denilen eleman celebrimboru sacindan tutup zorla iliskiye tabii tutarsa izlemeye devam ederim boyle bir abzurtluk izletebilir diziyi ancakBu yapıtı hiç bir güç kurtaramaz
HC tolkien
malzeme sağlam üstad ama malların eline verdiler işte yoksa tolkien tonla hikaye bırakmış. bunlar hikayeyi çarpıtıp kendi showlarını yapmaya çalışmışlar. esere sadık kalmalıydılarZor heis bence bunu uyarlamak
Yani bi tane tuttu ztn, hobit de pek iyi değildi daha niye uğraşıyolarsa
tolkien'de oyle bir kafa var ki mesela gandalf frodo'ya yuzsugu sakla dedikten sonra arastirmak icin gondor kutuphanesine gidiyor orda 11 sene sirf soyagaci ve yuzuk hakkinda isuldur'un yazdiklarini arastiriyor.malzeme sağlam üstad ama malların eline verdiler işte yoksa tolkien tonla hikaye bırakmış. bunlar hikayeyi çarpıtıp kendi showlarını yapmaya çalışmışlar. esere sadık kalmalıydılar