- 26 Kasım 2008
- 18.192
- 17.035
- 2.273
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ciddi mısın troll müFinal muhteşemdi
dizide ki aşk üçgeni hakkındaki görüşün nedir(galadriel-elrond-sauron)bu diziyi yapanın tüm sülalesini
dizide ki aşk üçgeni hakkındaki görüşün nedir(galadriel-elrond-sauron)
Orta dünya evreni açık ara en iyi fantastik evrendir ve yüzüklerin efendisi film üçlemesi tarihin en iyi üçlemesi ve başyapıttır bence. Bu evrenin derinliğini bilenler katılır dediklerime. Bu diziyi amazon değil hbo yapsa muhteşem olurdu. Amazon 2 dangalağın eline vermiş projeyiBence orta dünya evreni abartılan bir evren, yüzükleri efendisi güzel bir film ama hikayesi vasat.
Kitaplarını da okudum biraz silmarilyon'u beğendim onda da bölüm bölüm hikayeler var o hikayeler güzeldi.
O yüzden bu konudan iyi bir dizi çıkması imkansiz
İşte öyle bir derinlik yok bu derinliği lotr fanları yüklüyor. Tolkien bunu sadece güzel bir masal olarak yazıyor ve hobbit çıkıyor daha sonra kitap tutunca sadece kaybolmaya yarayan yüzük güç yüzüğü oluyor ve üçlemesi çıkıyor.Orta dünya evreni açık ara en iyi fantastik evrendir ve yüzüklerin efendisi film üçlemesi tarihin en iyi üçlemesi ve başyapıttır bence. Bu evrenin derinliğini bilenler katılır dediklerime. Bu diziyi amazon değil hbo yapsa muhteşem olurdu. Amazon 2 dangalağın eline vermiş projeyi
Sen araştırmadığın için yüzeysel olarak biliyorsun sadece. Tolkien roman yazarları gibi kitap yazıp sattırma peşinde biri değildi adam dil bilimci ve bir mitoloji,evren inşa etmek istiyordu. Bu evreni en ince ayrıntısına kadar inşa ediyor kendi dillerini bile oluşturuyor, yazdığı şeylerin çoğunu oğlu derleyip toparlayıp sonradan kitaplaştırıyor. Dediğim gibi iyice araştır muhteşemliği göreceksin. Tom bombadil zaten açıklanamasın diye konulmuş bir karakter, kimisi o kişinin yazarın kendisi olduğunu düşünüyor kimisi başka birşey.İşte öyle bir derinlik yok bu derinliği lotr fanları yüklüyor. Tolkien bunu sadece güzel bir masal olarak yazıyor ve hobbit çıkıyor daha sonra kitap tutunca sadece kaybolmaya yarayan yüzük güç yüzüğü oluyor ve üçlemesi çıkıyor.
Silmarilion falan çok sonra yazılan kitaplar.
Mesela kimse bana Tom bombadil'i aciklayamiyor
Ilk sezon: Kuzey orduları kumandanı galadrielDiziyi çok beğendim asıl bomba 3. Sezonda çünkü insanlara daha yuzukler dagitilmadi. Ilk mazgulun ortaya cikisini gorunce gozlerimiz dolacak. Dahasi da var tek yüzükte yine bu sezonda dövülecek...
Galadriel ilk sezonda basit bir komutanken suan tüm emir komutayı almis bir lider oldu. Gandalfin gelmesiyle elf kanadi iyice güclenecek.
Hobbitler shire yerlesmesiyle gulup eglenecegiz bence o iki hobbit kizindan birisi bilbonun büyük annesi cikacak cunku bagginsler asla pes etmez
cok yanlis algilamissin bence tolkien'in bir hayatinu oku.İşte öyle bir derinlik yok bu derinliği lotr fanları yüklüyor. Tolkien bunu sadece güzel bir masal olarak yazıyor ve hobbit çıkıyor daha sonra kitap tutunca sadece kaybolmaya yarayan yüzük güç yüzüğü oluyor ve üçlemesi çıkıyor.
Silmarilion falan çok sonra yazılan kitaplar.
Mesela kimse bana Tom bombadil'i aciklayamiyor
Gayet ciddiyim valla mis gibiciddi mısın troll mü