Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.055
- 10.741
- 1.688
batman maskesi takan agamemnon mu?Agamemnon'un miğferi ilginç olmuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
batman maskesi takan agamemnon mu?Agamemnon'un miğferi ilginç olmuş
batman maskesi takan agamemnon mu?
Benim bildiğim odiseyus aga memnunun önünde diz çökmez ne kadar aga da olsaYani karşısında diz çöktüğü için o olduğunu düşündüm
Ekli dosyayı görüntüle 313984
Bunu Helen yapmışlarnolan abi kusura bakmasın da bunun için değil savaş çıkartmak bakkala gitmem
Baktım googledan harbiden bazı filmlerinde güzel ama gönül bu cast historically accurate bi seçim olsun isterdi cund başganlupita güzel karı yahu burda belli olmuyo tarık president ama hoş karı yani.
Baktım googledan harbiden bazı filmlerinde güzel ama gönül bu cast historically accurate bi seçim olsun isterdi cund başgan
yukarıdaki fotoda eski bjkli AMARAL'a benzeyen bir hanım görmekteyim heis. :dlupita güzel karı yahu burda belli olmuyo tarık president ama hoş karı yani.
siyahlarda insan diyorlarLOTR dizisinde siyahi elf yaptılar. Harry Potter dizisinde Snape'i siyahi yapıyorlar. Şİmdi de Helen siyahi.
Ne bu toplumsal mesaj verme kaygısı anlamıyorum.
Siyahların anlatıldığı filmlerde oynasınlar. bir karakterin fiziksel özelliklerinin çok açık anlatıldığı eserlerde taban tabana zıt birinin oynatılması çok rahatsız edici.siyahlarda insan diyorlar