Salih Salihoğlu
Tecrübeli Üye
- 29 Ocak 2024
- 7.403
- 6.133
- 568
3000 yıl önceden geliyorum helen libyalıydı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sami ilyada da akşamında koyunlar kuzular kesilir yenir şaraplar içilir sabah oldu mu da truvalılarla harb etmeye gidilir bu döngü böyle devam ederFragmanın yarısi yemek sahnesi filmde de 50dk falan sürer herhalde. Sinemada sıkıntıdan bayilcaz yine

Sinema ölmüştür. Geçen hail maryden çıkınca emin oldum. 8.4 puan vermişler imdbde bir de. 1990-2015 arası herhangi bir yapım şimdi gazlanan filmlerden çok daha iyi çıkıyorIki saat mahkeme izlettiği yetmedi iki saat yemek izletecek he. Git bilimkurgu yap bilader 10 senedir bos işlerle uğraşıyorsun. Bunu izleyecegime açarim bir zamanlar Anadolu'daki muazzam yemeği izlerim.
Artik senaryo uretemiyorlar. Bunun çektiği tenet mesela geri geri gitme sıçmigini çıkartsan klişelerle dolu üçüncü sınıf bir ajan filmi senaryosu. Simdi de odesiyi çekiyor. Holivudun en gözde adamında bile senaryo yoksa öyle holivudun içine edeyim.Sinema ölmüştür. Geçen hail maryden çıkınca emin oldum. 8.4 puan vermişler imdbde bir de. 1990-2015 arası herhangi bir yapım şimdi gazlanan filmlerden çok daha iyi çıkıyor
Batman de varörümcek adam falan oynuyor filmde
baska kimse kalmadi mi holiwodda