Cevap: The Walking Dead

ilerde zombi olmayi dusunuyorum super yha

Ulan bu bölümü yapabiliyordunuz da neden bize 12 bölüm eziyet çektirdiniz:)

Süperdi..

en son 10. bölümü izledim yarın sezonu bitirmeyi düşünüyorum bakalım neler olacak

3. sezon muhteşem olacak.Artık çiftliktende kurtuldular.Bol zombili bölümler bizleri bekliyor ama biz nasıl bekleyeceğiz sonbahara kadar? Off!

artık şu olayın başlangıcı neye dayanıyor devlet nerede gibi soruların yanıtlanmasını bekliyorum 3. sezonda :D

Daha fazla zombi olsun 3-4 sezon sürsün işte oradan oraya oradan oraya gitsinler hemen bitmesin. Elimizde zombi ile ilgili birtek bu kaldı. Filmler oyunlar sarmıyor :)

Yorumlar genelde olumlu, 1. sezonu indiriyorum şuan, bende izleyim bakalım nasıl bir şeymiş.

daha fazla zombiye yogunlusalım lutfen senarist bey. son bolumlere dogru aile iliskilerine donmustu dizi. ulan etraf dolmus zombi karı dırdırını dinliyoruz dizide

3. sezon hapishanede geçicekmiş öyle deniliyo ve aralık ayına doğru başlaması planlanıyomuş

Konu uplanınca geldi aklıma, 2 sezonu 4 günde bitirdim, ilk sezon daha iyiydi, 2. sezonda son bölüm dışında pek bi marifet yok.

3. sezon hapishanede geçicekmiş öyle deniliyo ve aralık ayına doğru başlaması planlanıyomuş

Al işte. Gene histerik Lori ve idiot oğlunun mızmızlıklarını izleyeceğiz o zaman. Bu iki ana-oğul hıyarı yollardan, yollara sürükleyeceksin ki kafaları saçma sapan işlere basmasın.

o lanet olasıca cocuk adam vurdugunda oleydi lan keske. zombi ol emi velet

İkinci sezonu bir günde bitirdim inanılmaz bir dizi yahu :D ama Lori ve o velet insanı sinir hastası eder. Bi ölmediler :D çizgi romanını okumak isterdim gerçi tamamiyle romana bağlı değilmiş dizi.

Bu senaryo yazarlarini cok zormu bulmuslar? Guzelim dizinin icine ettiler. Aslinda insanlar 1 gun bakmasa reytingler dibe vurur ve belki anlarlar yanlis yoldan gittiklerini. Neyse umarim guzel birsey cikar bu hapishane sacmaligindan.

Eylül diyolladı, gördüm baktım kış olmuş:(

Geri
Üst Alt