Cevap: The Walking Dead

Evet 3. Sezon Hapisanede gecicek ve yeni karakterlerde olacak

Michonne(2. Sezonun sonunda görülmüstü)

the Governor(piskopatin teki)

Tyrees denen biri ogluyla beraber Guruba girecek

Bu arada o afro-amerikan arkadaş ilk bölümlerden sonra oğluyla beraber bir daha görünmedi. Onla da karşılaşsalar bir yerlerde.

3 günde 2 sezonu bitirdim harika dizi hakikaten

Ya izliyorum izliyorumda cidden çok saçma dizi aslında yaa inanılmaz mantıksızlıklar var dizide hele 2. sezonun başlarından ortalarına kadar rosalinda havasında geçmesi kanser olmama sebep olcaktı ... Neyse umarım 3. sezon ilk sezon gibi olurda heycan gelir biraz ...

mesela ok atan herifin abisi hala kayıp bi yerden çıkacak o psikopat ama nerden acaba??

mesela ok atan herifin abisi hala kayıp bi yerden çıkacak o psikopat ama nerden acaba??

Darly'nin abisi (Merle) bence de kesin çıkacaktır ortaya, ilk sezonki bölümde tamamen sır gibi kayboldu ortadan.

O değil de 3. sezondan beklentim daha gezgin olmaları. Mesela bu son sezonda sürekli çiftlikte olayların gelişmesi biraz sıkıcı geldi bana.

O Samuray kılıçlı ablamız kendine göre teknik geliştirmiş evcilleştirmiş zombileri

Bu arada Shane galiba sizlere ömür cizgi romanı okumadım bilmiyorum 3.sezon zombisi az bölümlerden oluşacak gibi geliyor bana

Danai Gurira - IMDb

bu ablamız oynucakmış o karakteri. arkasında 2 tane zombiyle dolaşıyormuş onlar sevgilisi ve onun en yakın arkadaşıymış. ekim gibi başlıcakmış 16 bölüm olcakmış galiba. yani adam akıllı bir sezon olcak gibi duruyor.

Danai Gurira - IMDb

bu ablamız oynucakmış o karakteri. arkasında 2 tane zombiyle dolaşıyormuş onlar sevgilisi ve onun en yakın arkadaşıymış. ekim gibi başlıcakmış 16 bölüm olcakmış galiba. yani adam akıllı bir sezon olcak gibi duruyor.

Bölüm sayısı her sezon artıyor. Eğer 4. 5. sezonlara kadar uzanırsa 20 bölümü aşan sezonlar olacaktır.

2. sezonun ilk 4-5 bölümü uykumu getirince izlemeyi bıraktım, devam etsem mi?

son bölümlere dogru epey hızlanıyor olaylar.hele son 2 bölüm baya güzel.izle derim ben..

Hmm biraz sabredeyim madem, yoklukta gider. :)

[video=youtube;4W-t98s0aok]https://www.youtube.com/watch?v=4W-t98s0aok[/video]

özledik :(

geçen hafta izlemeye basladim

iyi diziymis i am legend 28 days later mixed

İlk sezonu bitirdim.Vasat oğlu vasat bir dizi.Böyle dizilerde aşırı mantık aranmaz tabi ama inanılmaz mantık hataları var

Geri
Üst Alt