Gökhan Kral
10 Numara!
- 23 Ağustos 2012
- 10.598
- 19
- 923
Yeni bölümlere cok az kaldi!
☆$☆
☆$☆
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hay bakmaz olaydım spoıler' e. Şeytan dürttü.Sen onca badireden sağ çık, sonra evin içinde veledin teki ısırsın ve öl. Gitti dağ gibi Tyreese.
Hay bakmaz olaydım spoıler' e. Şeytan dürttü.![]()
İzlemediğim için süpriz oldu. Üzüldüm açıkcası. En sevdiğim karakterlerden biriydi.
GT-I9300 Tapatalk
Hocam cekim acilarinda degisiklige gitmisler sanki.Kafalar koparken daha farkli bir teknik kullanilmis ve daha gercekci duruyordu.Psikolojik yönü ağır basan bir bölüm olmuş. Ben beğendim ama daha hareketli bir bölümle başlarlar diye tahmin ediyordum. Gelecek bölüm aksiyon ağırlıklı olabilir.
Bende de Turkcell TV+ var sadece maç veya spor programı varsa televizyon izlerim zaten onlarda da adam gibi yayın yapamıyorlar :red: Digiplay'den birkaç kere maç satın almışlığım vardır onlarda da bir sıkıntı yaşamamıştım. Benim dediğim iki sene oluyor tabiHocam cekim acilarinda degisiklige gitmisler sanki.Kafalar koparken daha farkli bir teknik kullanilmis ve daha gercekci duruyordu.
Dün digiplay'e lanet okudum.Isten cikmisim nevale on numara ama digi serefsizi birak yayin kalitesini her dakika basi takildi.Valla yedigim yemek burnumdan geldi.
☆$☆
Ya tapa da spoiler yok.Yoksa ne güzelThw muhabbeti yapardik,ama aciktan yazarsam izlemeyenlere ayip olurBende de Turkcell TV+ var sadece maç veya spor programı varsa televizyon izlerim zaten onlarda da adam gibi yayın yapamıyorlar :red: Digiplay'den birkaç kere maç satın almışlığım vardır onlarda da bir sıkıntı yaşamamıştım. Benim dediğim iki sene oluyor tabi
Çekim açıları için söylediğin şey benim de dikkatimi çekti ve hoşuma gitti. Bence de daha gerçekçi olmuş ama genelde çekim kalitesi konusunda sıkıntı yaşayan bir yapım değil zaten :asd22:
Bu arada halisünasyon da olsa valiyi gördük yine :38573:
Var hocam olmaz mıYa tapa da spoiler yok.Yoksa ne güzelThw muhabbeti yapardik,ama aciktan yazarsam izlemeyenlere ayip olur
Kalite sorunu yoktu zaten sadece daha güzel olmus.Baska izledigin bir dizi var mi hocam?
Game of Thrones haric hepsini izledim,bir türlü G.o.T'a isinamadim ama olay daha cok benden kaynaklaniyor, o tarz filmleride pek izlemem.Var hocam olmaz mıGame of Thrones, Da Vinci's Demons ve True Detective var. Breaking Bad, Spartacus vs.. falan çok lezzetliydi ama malesef bittiler. Bir de 2001 yapımı 10 bölümlük Band Of Brothers mini dizisine başladım onu izliyorum arada
Lakin 2001 senesine göre çok kaliteli harika bir yapım olmuş. Yapımcıları Saving Private Ryan filminde beraber olan Steven Spielberg ve Tom Hanks
Zaten dizi II.Dünya Savaşını konu alıyor. Atmosfer ve kalite olarak Saving Private Ryan filminden aşağı kalır bir yanını göremedim ben. Açıkçası şiddetle tavsiye ederim.