Game of Thrones haric hepsini izledim,bir türlü G.o.T'a isinamadim ama olay daha cok benden kaynaklaniyor, o tarz filmleride pek izlemem.

☆$☆
Tarz olarak ilgini çekmiyorsa normaldir ama Breaking Bad ile beraber dizi sektörünün en babalarından biridir bence :)

Vasat bölümdü:(

☆$☆
Malesef hem de çok vasat :( Son dakikası ile enteresan bir hal aldı ama 5. sezon birkaç bölümü hariç yine beklentilerin altında ilerliyor. Bunun yapımcıları ve senaristleri bu dizinin suyunu çıkaracaklar anlaşıldı. Uzatabildikleri kadar uzatma gayesi içerisindeler çok net belli ediyorlar :red:

Bıktım artık bölüm sonunda fragmanı görüp "ooo gelecek bölüm bomba" dedikten sonra 40 dakika sıkıcı geçmesinden ama seviyorum atmosferi.

Yas tutan iki kişinin yaşadıkları anca bu kadar boş bir şekilde anlatılabilirdi tebrik ediyorum senaristleri.

5. Sezon çok boş lakırdıyla geçiyor hakikaten. İlk bölümündeki Terminusdan kaçış sahnesinden sonra neredeyse aksiyon yok.

GT-I9300 Tapatalk

Tarz olarak ilgini çekmiyorsa normaldir ama Breaking Bad ile beraber dizi sektörünün en babalarından biridir bence :)

Malesef hem de çok vasat :( Son dakikası ile enteresan bir hal aldı ama 5. sezon birkaç bölümü hariç yine beklentilerin altında ilerliyor. Bunun yapımcıları ve senaristleri bu dizinin suyunu çıkaracaklar anlaşıldı. Uzatabildikleri kadar uzatma gayesi içerisindeler çok net belli ediyorlar :red:
Hepsini toplasan bir sopranos etmez:)

6.sezon icin ön anlasma yapilmis bile, uzatma bi yana masralari kismak adina bazen böyle cinlikler yapiyor yapimcilar.Az aksiyon az masraf demek hocam.

☆$☆

dram ardarda çekilmiyor , bence senaristler arada geçen olayları ve karakterlerin ruh halleriini miniepisodelarla tatil döneminde de seyirciye yaşatabilirler.
5 sezondan sonra insan daha fazla aksiyon arıyor.

rick'in tank içinde hapis kaldığı sahne , atlanta'nın ilk sezondaki hali o dönemler bana daha heyecanlı geliyordu.

sanırım önümüzdeki birkaç bölüm benzer sahneler ile dolu olacak.

gerilim ve aksiyon tırmanışa geçecek gibi hissediyorum.

Ne izledik şimdi biz bu bolumde?

bende sevinmiştim yeni bölümleri
akşam izlerim diye :)
Malesef eski bölümler.

[h=1]THE WALKING DEAD[/h][h=2][/h]Cuma
22:15
Tüm dünyada izlenme rekorları kıran "The Walking Dead" 1.sezon bölümleri ile tekrardan Kanaltürk’te
Dizinin başrolünde Andrew Lincoln, Jon Bernthal, Sarah Wayne Callies, Laurie Holden, Steven Yeun, Chandler Riggs gibi ünlü oyuncular yer alıyor.

Bir çizgi roman serisinin TV uyarlaması olan dizide tüm dünyayı etkisi altına alan zombi salgını sonrasında yaşam mücadelesi veren küçük bir grubun hikayesi anlatılmaktadır.

Silahlı bir çatışmada vurulduktan sonra komaya giren şerif yardımcısı Rick Grimes, hastanede tek başına uyanır. Etrafta sadece cesetler vardır.

Ailesinin bu korkunç saldırıdan kurtulan şanslı insanlar arasında olduğuna inanan Rick, onları bulmak için yola koyulur. Fakat ailesine ulaşmak için aç zombileri aşması ve insanlığını sorgulaması gerekmektedir.

Bölümleri biriktiriyorum topluca izleyeceğim ama genel yorumlar pek iyi değil gibi.:)

Valla o kadar aradan sonra son iki bölüm yakışmadı. Herkes için beklentinin çok çok altında diye düşünüyorum. Fikir değiştirip yola koyulma işi saçmalamalarınıda beraberinde getirdi.

gelecek hafta epey gerilimli olacağa benziyor.

Geri
Üst Alt