Merhabalar forumdaşlar
İlk kez dün duyduğum TWD Webisodes hakkında bilgisi olan var mı?Nasıl bulabilirim o 6 bölümü?

5.sezon 3.bölümdeyim sağlam dizi.

Fear'ın sezon finali güzeldi baya, ikinci sezonu nasıl olacak merak ediyorum. Orjinal walking dead şartları oluştu dizi de. Açıkçası daha farklı bir seyir bekliyordum... Virüs nasıl yayıldı, çözümü var mı gibi soruların etrafında döner diye tahmin ediyordum.

countdown-o.gif

Hadi bakalım şöyle güzel bir başlangıç bekliyoruz :)

Bana göre ilk bölümler biraz durgun geçecek. Dışardaki diğer insanlarla mı savaşacaklar, içlerindemi bölünecekler yoksa aylaklarla mı uğraşacaklar bunun hazırlığını görürüz.

baya iyiydi ilk bolum

Hayalimdeki senaryoya yakındı.
Ben olsam,tüm insanlığı yok ederim ve sadece 600-700 kişi bırakırım.Geri kalan 6 milyar insan da zombi olacak ve hepsi içgüdüsel olarak hala insan olanların peşine düşecek.
600-700 kişinin grup lideri olarak ben,kendi adamı yapmaya çalışırım.Mesela 300-400 dönümlük veya daha büyükçe bir yerin etrafına genniş ve derin hendek açarım vs vs.
Senaristlerin yerinde olsam son bölümleri buna benzer birşeeyler yaparım.Kalan 600-700 kişi ile veya 6000-7000 kişi ile son zombi ölene kadar savaşırım.
Tabi benim senaryomda olayı ben başlatacağım için önlemlerimi alıyorum.Kim işime yarar,ne lazım olur filan listesini çıkartıyorum.Aranızda inşaattan anlayan var mı?:asd22: veya silah-dozer-vinç kullanmasını bilen?:DD

Çok hareketli güzel bölümdü.

O sarışın elbet verecek Rick'e.

Çok sağlam bölümdü. Yine tempolu güzel bir giriş yaptılar lakin umarım bu şekilde devam eder. 16 bölümden ilk bölüm dahil 4 tanesi tempolu 12 tanesi bayık bölüm olacak şekilde bir sezon istemiyoruz artık.

Kornacı rahip olabilir.

Geri
Üst Alt