Hamza hepsi senin suçun yabancı dusmani ırkçı herif !!!

t★p★t★p★

zenci hatun kendini kana bulayıp zombi gibi davranmıştı önceki sezonlarda aynısını inamoto da yapıp paçayı sıyırabilir

Çizgi romanda Glen ölüyor bu bölümlerde ama bu şekilde ölmüyor.

Rahat olun gençler. Kendini kana bulayacak. Zaten zombiler üzerindeki herifi yiyor o an.

Bence ölmedi halen, diğer adamı kemiriyorlar, ama ordan nası cıkacak orası meçhul :D

Aha bu da kanıtı

o9616o.jpg

spoiler nedir ne işe yarar kısa bir cümle içinde açıklayınız?

Spoiler, bir eserin konusu veya detayları hakkında bilgi veren; eser okunmadan, dinlenmeden veya izlenmeden önce öğrenilmesi durumunda alıcının eser ile ilgili düşüncelerini veya alacağı hazzı etkileyebilecek açıklama veya ipucu.

:)

ulan oradan nasil cikarttilar himina : D zombi ordusu tepesine binmis, yarali, 4 tarafi cevrili, elinde silah da yok idi

f that shiz!!
Türk dizisinde beyin ölümü gerçekleşmiş anne hayata dönüyor Glenn reis mi dönemeyecek ?

t★p★t★p★

Şoka girdim Gleen'i öyle görünce ;(

Son düzenleme:
Spoiler kullansanız fena olmaz.

Hiç izlemedim..tavsiye ediyor musunuz...birde korku mu aksiyon mu

ulan cidden üzüldüm öldü diye dizi bitene kadar o sahnede takıldım kaldım tekrar tekrar izledim o dana kafalı malı yıyorlar heralde yukarıda arkadaşın dediği gibi glenn kana bulanır yemezler diycem ama taze kan her tülü çekiyor mişon zombi kanı sürmüştü kendisine. bi ihtimal çöp kutularının altına girer paçayı sıyırır diycem ama oradanda çıkartırlar.

ulan ne pis bi seneymiş önce jon snowa sapladılar şimdi de gelne. ama ölemez ya daha ölecek gebercek carl iti var önce

edit. bir ihtimal negan son anda gelir japonu oradan çıkartır sonrada kendisi yapar ne yapacaksa deniyor.

yalnız iki bölümdür içeriden dışarıya bişeyler sızdırılıyor içerinin fotoları olsun rickin yere serdiği elemanın cebinden çıkan o yemek olsun içeriden sızdırılmış.car itinin peşinde dolaştığı kız sızdırdı heralde bunlara baskında elini kolunu sallyıp ortalıklarda dolaşmasında ve gideceğim buralardan tribinden belli.

4x4 lük sezon oluyor tek hayal kırıklığı şimdiye kadar morgan'ın ağlaklık hümanist halleri bunun gibi birtane daha vardı ağlaya zırlaya mangal oldu gitti. okadar sezon morgan beklendi o da saçma sapan iş yapıyor şimdi. ilk sezonj keyfine çatıda sniper ile adam avlıyan adam şimdi hayat ahlak dersi veriyor.

Son düzenleme:
sezon sonuna kadar bi önemli kişi daha gider diye bekliyorum. bence sırada carol var.

Geri
Üst Alt