Cevap: The Walking Dead

Henüz izlemedim ama beklenmedik bişey yaşanmış galiba.İzleyen bir çok kişi zafer çığlıkları atıyordu.

2. sezon ortasında 3 bölüm falan çocuğun yanlışlıkla vurulmasını anlattıkları yerde sıkıntıdan bayılıp bırakmıştım toparladılar mı sonra.

1. sezon iyiydi.

2. sezon ortasında 3 bölüm falan çocuğun yanlışlıkla vurulmasını anlattıkları yerde sıkıntıdan bayılıp bırakmıştım toparladılar mı sonra.

1. sezon iyiydi.

Valla aynı çizgide 11 e kadar pembe dizi şeklinde geldiler işte bir umut 12 küçük süprizler yapar diye izliycem bende.

bigün izliim dedim açtım 65 dakka

dedim o kadar süre abd dizisi mii olur dedim

üşendim izlemedim.

bigün izliim dedim açtım 65 dakka

dedim o kadar süre abd dizisi mii olur dedim

üşendim izlemedim.

Yanlışlıkla zombi filmi falan açmış olmayasın?65 dk lık bır bölumu olmadı hıc

İlk bölüm 65 dakika galiba..tek ilk bölüme özel bir durum.

Çok güzel finaldi.Shane tipi böyle daha iyi oldu.:D

Baya iyiydi bu bölüm, özellikle sonları. Carl'ın zombi olan Shane'i kafadan vurması çok iyiydi.

Sanırım virüs mutasyona uğrayıp hava yoluyla geçiyor artık.Ama sadece ölenleri etkiliyor olabilir.Shane diziye renk katıyordu ölmesine üzüldüm.Ama müthiş bir bölümdü , sonunu çok iyi yapmışlar.Bir daha ki bölümü sabırsızlıkla bekliyorum çünkü Rick ve Carl'ın bulundukları yerin hemen 100 - 150 metre aşağısından bir zombi ordusu geliyordu.Bir daha ki bölüm daha heyecanlı olacaktır o zombiler kesin basar çiftliği.

Neresi muthis bolumdu afedersiniz? Les gibi bolumdu. Bir senarist ancak bu kadar dizinin icine edebilir. Bu kadar b.ktan senaryolar yazilmaz yahu. Sonu dahil berbat bir bolumdu. Shane geberdi gitti sevindim ama uzuldum de can cekisirken. Bir umut sonra ki bolum iyi olabilir malum zombiler doldu ciftligin oralarda galiba. Umarim dizi duzelir ama hic sanmiyorum, her bolum ayni hikaye. 1. sezondaki senaristleri neden tutmadilar veya tutamadilar anlamis degilim, suan ki senaristler torpilli herhalde. Gina geldi artik bunlardan, adam gibi senaryolar yazin ulan!!

Spoilerın ırzına geçmişsinz beyler :D

Zombiler doldu ama sezon finali olacak gelecek bölüm. 1 yıl daha bekletirler bizi yemin ediyorum boşa geçen 1 sezon oldu.

Sanırım virüs mutasyona uğrayıp hava yoluyla geçiyor artık.Ama sadece ölenleri etkiliyor olabilir.Shane diziye renk katıyordu ölmesine üzüldüm.Ama müthiş bir bölümdü , sonunu çok iyi yapmışlar.Bir daha ki bölümü sabırsızlıkla bekliyorum çünkü Rick ve Carl'ın bulundukları yerin hemen 100 - 150 metre aşağısından bir zombi ordusu geliyordu.Bir daha ki bölüm daha heyecanlı olacaktır o zombiler kesin basar çiftliği.

Shane bu otobüste sıkıştığında,zombi öldürdüğü bıçakla elini kesmişti.Belki de oradan geçmiştir ölünce aktifleşmiştir.

Randall'a da Shaneden geçmiştir belki :)

Mükemmel bir bölümdü. Burada spoiler nasıl veriyoruz yahu yok mu bu sistem bizim forumda aceb?! :confused:

Neresi muthis bolumdu afedersiniz? Les gibi bolumdu. Bir senarist ancak bu kadar dizinin icine edebilir. Bu kadar b.ktan senaryolar yazilmaz yahu. Sonu dahil berbat bir bolumdu. Shane geberdi gitti sevindim ama uzuldum de can cekisirken. Bir umut sonra ki bolum iyi olabilir malum zombiler doldu ciftligin oralarda galiba. Umarim dizi duzelir ama hic sanmiyorum, her bolum ayni hikaye. 1. sezondaki senaristleri neden tutmadilar veya tutamadilar anlamis degilim, suan ki senaristler torpilli herhalde. Gina geldi artik bunlardan, adam gibi senaryolar yazin ulan!!

Ben de çok eleştiriyorum ama fena değildi bu bölüm haklarını yemeyelim :)

Geri
Üst Alt