gürkan günçe
Sarı Üye
- 7 Ağustos 2012
- 727
- 0
- 836
Dizinin en iyi bölümleri arasına girer bence . Gece gözüme uyku girmedi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu megi kaltagi gılen gılen diye ağlayıp sizliyor da ulan bi demiyor ki benim bir kız kardeşim vardi ne oldu acaba öldü mü kaldı mı xd
Mary'nin pişirdiği et insan eti (Beth), Teminus'da yaşayanlar da yamyam.

, at fava bekle. Daha yazacaklarım var ama her normal insan gibi spoilera tıklama ihtiyacı hissediyorsun ve tadı kaçıyor değil mi walkerdaş.Dayanamadım izledim, Mika çok sevimliydi.mimikleri süperdi ulan ver eline barbiyi sabaha kadar oynar dururdu ne istedin insafsız. Tabi her bölüm bunlar saçma sapan bir şey yapar mı diye beklemektense en iyisi kökten çözüm diye düşündü, ablamıza alkış...
Walkers zaten sıfır zeka yani dizinin işe yaramazlarıyla karşılaşınca adeta hayata dönüyorlar yakaladığını 10 metreden ısırıyorlar ama demirbaşlara gelince o 2 gr beyin ışıltısı da uçup gidiyor , bırakın ısırmayı resmen güreşe tutuşuyorlar ,utanmasalar oturup Bayern bu sene ne yürüdü bee diye geyik çevirecekler
Terminus'un güzel bir yer çıkması dizinin mantığına ters zaten teaserda da söylediği üzere gider ayak ortalık karışacak ki dizi yürüsün. Hele o ablanın sinsi gülümsemesi beni benden aldı.Muhtemelen toplama kampı gibi bir yer.
Bilim adamına ayrıca ayar oldum, yürüyüşü çok tuhaf geliyor ve donuk bir ruh hali var. İnsanlığın kaderi bunun elindeyse beni hemen şuraya gömün gideyim diyesi geliyor insanın. Bence o da diğerlerini ben bilim adamıyım diye trolluyor.Bekleyip görelim.
Sezon finali gelmiş neyse bir kaç ayda GOT ile idare ederiz , TWD'nin yokluğunu hissetmiyorum ama GOT özletti harbiden.
Izgaradaki et pek tabii ki de Beth , Kafiye oldu ama DARLY bunu beğenmeyecek. Üzülme lan parça parça kesiyorlarmış , böylece et çürümüyor ve acıkınca karınlarını doyuracak kadar kesip alıyorlar yani Beth hayatta ve eğer çok acıkmışsa ızgarada pişen kendi etinden bir ısırık dahi alabilir, at fava bekle. Daha yazacaklarım var ama her normal insan gibi spoilera tıklama ihtiyacı hissediyorsun ve tadı kaçıyor değil mi walkerdaş.