Walking Dead'i görünce deplasman performansımız hakkında başlık var sandım. Diziymiş.

Bölüme bak arkadaş kanım dondu.

Bir dizideki tüm çocuklar mı gıcık olur..

glen maggie'yi buldu.

ve terminus'a vardılar bakalım nasıl olacak sezon finali.

en başından beri son durakta son durak denmesinin adının bastıra bastıra söylenmesinini kesin bir anlamı var.

o teyze güler yuzle karşıladı falan ama banko piskopat çıkacak

artık üstlerinde deney mi yapacaklar ne yapacaklar. rick gelecek hafta lab. gibi bi yere kapatılmış gösteriliyordu.

ve carl yalnız başına ormanda koşuyordu. dilerim bu kez sonu gelecek.

Bu megi kaltagi gılen gılen diye ağlayıp sizliyor da ulan bi demiyor ki benim bir kız kardeşim vardi ne oldu acaba öldü mü kaldı mı xd

Dayanamadım izledim, Mika çok sevimliydi.mimikleri süperdi ulan ver eline barbiyi sabaha kadar oynar dururdu ne istedin insafsız. Tabi her bölüm bunlar saçma sapan bir şey yapar mı diye beklemektense en iyisi kökten çözüm diye düşündü, ablamıza alkış...

Walkers zaten sıfır zeka yani dizinin işe yaramazlarıyla karşılaşınca adeta hayata dönüyorlar yakaladığını 10 metreden ısırıyorlar ama demirbaşlara gelince o 2 gr beyin ışıltısı da uçup gidiyor , bırakın ısırmayı resmen güreşe tutuşuyorlar ,utanmasalar oturup Bayern bu sene ne yürüdü bee diye geyik çevirecekler :asd:

Terminus'un güzel bir yer çıkması dizinin mantığına ters zaten teaserda da söylediği üzere gider ayak ortalık karışacak ki dizi yürüsün. Hele o ablanın sinsi gülümsemesi beni benden aldı.Muhtemelen toplama kampı gibi bir yer.

Bilim adamına ayrıca ayar oldum, yürüyüşü çok tuhaf geliyor ve donuk bir ruh hali var. İnsanlığın kaderi bunun elindeyse beni hemen şuraya gömün gideyim diyesi geliyor insanın. Bence o da diğerlerini ben bilim adamıyım diye trolluyor.Bekleyip görelim.

Sezon finali gelmiş neyse bir kaç ayda GOT ile idare ederiz , TWD'nin yokluğunu hissetmiyorum ama GOT özletti harbiden.

Izgaradaki et pek tabii ki de Beth , Kafiye oldu ama DARLY bunu beğenmeyecek. Üzülme lan parça parça kesiyorlarmış , böylece et çürümüyor ve acıkınca karınlarını doyuracak kadar kesip alıyorlar yani Beth hayatta ve eğer çok acıkmışsa ızgarada pişen kendi etinden bir ısırık dahi alabilir :asd: , at fava bekle. Daha yazacaklarım var ama her normal insan gibi spoilera tıklama ihtiyacı hissediyorsun ve tadı kaçıyor değil mi walkerdaş.

Dayanamadım izledim, Mika çok sevimliydi.mimikleri süperdi ulan ver eline barbiyi sabaha kadar oynar dururdu ne istedin insafsız. Tabi her bölüm bunlar saçma sapan bir şey yapar mı diye beklemektense en iyisi kökten çözüm diye düşündü, ablamıza alkış...

Walkers zaten sıfır zeka yani dizinin işe yaramazlarıyla karşılaşınca adeta hayata dönüyorlar yakaladığını 10 metreden ısırıyorlar ama demirbaşlara gelince o 2 gr beyin ışıltısı da uçup gidiyor , bırakın ısırmayı resmen güreşe tutuşuyorlar ,utanmasalar oturup Bayern bu sene ne yürüdü bee diye geyik çevirecekler :asd:

Terminus'un güzel bir yer çıkması dizinin mantığına ters zaten teaserda da söylediği üzere gider ayak ortalık karışacak ki dizi yürüsün. Hele o ablanın sinsi gülümsemesi beni benden aldı.Muhtemelen toplama kampı gibi bir yer.

Bilim adamına ayrıca ayar oldum, yürüyüşü çok tuhaf geliyor ve donuk bir ruh hali var. İnsanlığın kaderi bunun elindeyse beni hemen şuraya gömün gideyim diyesi geliyor insanın. Bence o da diğerlerini ben bilim adamıyım diye trolluyor.Bekleyip görelim.

Sezon finali gelmiş neyse bir kaç ayda GOT ile idare ederiz , TWD'nin yokluğunu hissetmiyorum ama GOT özletti harbiden.

Izgaradaki et pek tabii ki de Beth , Kafiye oldu ama DARLY bunu beğenmeyecek. Üzülme lan parça parça kesiyorlarmış , böylece et çürümüyor ve acıkınca karınlarını doyuracak kadar kesip alıyorlar yani Beth hayatta ve eğer çok acıkmışsa ızgarada pişen kendi etinden bir ısırık dahi alabilir :asd: , at fava bekle. Daha yazacaklarım var ama her normal insan gibi spoilera tıklama ihtiyacı hissediyorsun ve tadı kaçıyor değil mi walkerdaş.

yok hacı ya beth olamaz ya olmamalı bilmiyorum o kızı üreme amaçlı falan kullanacaklar gibi geliyor.

ordaki et insan eti olduğuna bende inanıyorum. rick in grubu orada tekrar bi araya gelyormuş

ve ayağından sakat birini yanlızken kıstırıp parca parca kesıyorlarmıs çizgi romana göre.

benım oyum tunelde ayağını kayaların arasına sıkıstıran ve tunele varmadan önce sakatlanan gruba sonradan katılan

geniş omuzlu esmer hatun. valinin son yavuklusunun kardeşi. onu yakalar keserler gibi (inşallah).

onun dışında beth olmamalı,olamaz. harbi yediremem bunu ya.

edit. megi foto yu falan yaktırdı bir ihtimal megi yi de yedirtebilir olayı şoklara getirmek için bunlar

1619448_575402112556745_1646420999_n.jpg

Şu garabet hapishaneden çıktıklarından beri dizinin seyir zevki arttı cidden. Daha keyifli ve gerilimli hale geldi bölümler. Ama işte tam tadına varıyorsun sezon bitiyor. Neyse ki Game of Thrones başlıyor. Umarım geçen 2 sezonundan daha iyi bir sezon izleriz. İlk sezonunun kalitesinde bir sezon dileği ile...

Tatava yapma ye geç :D

@twtmel

Geri
Üst Alt