Z Nation efsane derecede kötü be yapmayın etmeyin. 1 bölüm dayanabildim zar zor. Hani içinde zombi olsun da ne olursa olsun diye düşünüyosanız bile izlemeyin zamanınıza yazık. TWD'deki dram, gerilim hiçbi şey yok. Depar atan zombi mi olur lan. Komedi niyetine bitirdim ilk bölümü.

Oha harbi böyle mi? :asd22:

Z Nation efsane derecede kötü be yapmayın etmeyin. 1 bölüm dayanabildim zar zor. Hani içinde zombi olsun da ne olursa olsun diye düşünüyosanız bile izlemeyin zamanınıza yazık. TWD'deki dram, gerilim hiçbi şey yok. Depar atan zombi mi olur lan. Komedi niyetine bitirdim ilk bölümü.

:D Depar atmayan zombiler normal yani

Depar atan hatta denizin dibinden yuruyerek karsiya gecmeyi dusunebilen orgutlenebilen devrimci zombilerin olduğu bi film vardi zombilerin şafagi mi neydi. Bu tip zombiler katliam icin kafa oluyor ya. Digerlerine yazik kiyamiyor insan

:D Depar atmayan zombiler normal yani

Tabii lan. Zombi dediğin ayaklarını yere sürüye sürüye yürür. Normali budur. Bi kere efektler bile çok kötü. TWD'nin tırnağı olamaz. Bi de niye bu kadar çok savundun diziyi. Yapımcısı falan akraban mı :D bak normalde imdb'de dizilere yüksek puan verilir. 7'den düşük puanı pek dizi göremezsin ama bunun puanı 4.9. Bildiğin kötü işte. Kesinlikle kaçırılması gereken bi dizi.

Z Nation izlemedim ama TWD'de de zombilerin depar attığı görülmemiş şey değil yani, bildiğin koşuyolardı ikinci sezonun bazı bölümlerinde :D

Tabii lan. Zombi dediğin ayaklarını yere sürüye sürüye yürür. Normali budur. Bi kere efektler bile çok kötü. TWD'nin tırnağı olamaz. Bi de niye bu kadar çok savundun diziyi. Yapımcısı falan akraban mı :D bak normalde imdb'de dizilere yüksek puan verilir. 7'den düşük puanı pek dizi göremezsin ama bunun puanı 4.9. Bildiğin kötü işte. Kesinlikle kaçırılması gereken bi dizi.

Zombili olması, Carl'sız olması yeterli neden izlemek için. :D

Dizinin süresi bence kısa. Mesela ben 4 bölümü birleştirip aylık olarak sinema metrajında izleyeceğim. Daha doyurucu olacak böylece.

GT-I9300 Tapatalk

Coooaaarll
Where is Cooooaaarll
Run Cooooaaaarll

bi gebermedi velet.

Yayınlanmış yeni sezon ilk bölüm.

Havika başladı
Ayrıca igrencsiniz lan i....ler lafinin tam karşılığını verdi :D

Son düzenleme:
Nereden izliyonuz ya Biz hala Aşk-ı Memnuyu izlemeye devam ediyoruz :D

Geri
Üst Alt