3 bolumde bi ara mı olur yahu. Ki istedikleri kdr goturebilirler diziyi, geniş bi alanları var senaryo olarak
Sent from my RM-846_eu_turkey_282 using Tapatalk

Izlenecek bir şey değil de işte zombilerin hatrina izliyoruz.

2 bölüm biriktirdim akşam izleyeyim, kahvemi yudumlarken.

Sent from my iPhone using Tapatalk

O da bişey mi ben 5 bölüm istifledim bilerek. Sinema tarzı yapacağım bugün. Bu akşam bende başlayayım diziye artık.

GT-I9300 Tapatalk

son 2 bölüm sıkıcı gelebilir ama önümüzdeki bölümlerle ilgili önemli bağlantılar kurdular. bi nevi spoiler verdiler.
carolın hastaneye gelişi daryılın bi planıydı büyük ihtimal,hastaneden kaçan oğlanı enselediler buda olup biteni anlattı vsvs
daryılın önceki bölümlerde çalıların arasından yanına gel lan buraya diye çağırdığıda zencil oğlan olabilir.
önümüzdeki hafta kahpe zombi diyarının yiğit güzelini kurtarma operasyonu start alır artık
iki bölüm sonra iki ay ara verecekleri için baya yardırırlar önümüzdeki iki hafta

Ayık olun beyler

walkingdead2013sdcc_header.jpg

Şehir görüntüleri muazzamdı. Daryl o nasıl sigara içmektir ya, ilk nefeste yarısını bitirdin :D

Sezon 5 Bölüm 2 yi izledim bugün. O nasıl et yemektir öyle. Adamın bacağını pişirip yedi resmen hayvanat.

GT-I9300 Tapatalk

O minubusun düşüşü neydi ya öyle. Ilk çekimde takla atmak uzereyken bir baktık ki dört teker üstüne düştü. Birakin ya.

O minubusun düşüşü neydi ya öyle. Ilk çekimde takla atmak uzereyken bir baktık ki dört teker üstüne düştü. Birakin ya.
Bu sezon var böyle saçmalıklar.Özellikle zombiler hamur kıvamında.Geçen bölüm tazyikli suyla kafaları uçtu hatta :D Ayrıca
Beth'in peşinden Daryl bu kadar koşarken öz kardeşi Maggie'nin aramayı bırak tek kelime etmemesi nasıl bir olay ?

Bu sezon var böyle saçmalıklar.Özellikle zombiler hamur kıvamında.Geçen bölüm tazyikli suyla kafaları uçtu hatta :D Ayrıca
Beth'in peşinden Daryl bu kadar koşarken öz kardeşi Maggie'nin aramayı bırak tek kelime etmemesi nasıl bir olay ?
O Maggieyi önceki sezonlarda konusmustuk zaten. Hatta erkek delisi kaltak falan dedigimi hatirliyorum. Hatırlarsın o japonla kopmuşlardi bir ara. Sonra sürekli onu arayip durdu ama kardeşi bir kere aklına bile gelmedi. Senaristler de bethin maggienin kardeşi olduğunu unutular herhalde. :o

Hadi onları geçtim de şurda kamyonetin ters değil de tekerleri üstüne düşmesi? :redface:

He1Jcul.gif

Geri
Üst Alt