OBon8Z.jpg

Duygulandırdın reis ;(

7.sezon onayı alınmış h.o

benim bildiğim twd ekibi 4.bölümde glenn olaya hiç girmez sadece alexandria kasabasini gösterir. bu adamlar 6 sezon bunu yapti zaten reyting için.

Şahsım adına konuşmam gerekirse son sezonun ilk 3 bölümü bokum gibiydi..

Morgan'ın bu insancıl davranmalıyım tripleri beni gıcık ediyor

Takmayın ya Morgan nigga olduğu için ömrü fazla uzun sürmez. En fazla 3 bölüm daha.

Bu son yayınlanan bölüm The Walking Dead başladığından beri en iyi ve en dram yüklü 2-3 bölümünden biri.

Belki de şu ana kadar en iyi bölümlerde olan son bölümü izleyemeden arkadaşımdan spoiler yedim. Tüm zevki kaçtı dizinin.

Bence japon gitti çünkü duygusala bağladılar müzik olsun sahne olsun, önemli biri gidince böyle olur genelde. Diğer yandan dizide 3 bölüm geçti daha bir gün bile olmadı, sanırım bütün sezon böyle geçecek, sonunda home dan vazgeçerek yola devam etmek zorunda kalacaklar. Bu açıdan önceki sezonlardaki keyfi vermiyor dizi ama aksiyon iyi harbiden. Morganın hümanistiliği bilerek gözümüze sokuluyor ölümünde kimse üzülmesün diye. E peki o zaman niye tekrar diziye soktunuz bu adamı oda garip.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şimdi bu japon oradan kurtulamazsa (ki ben kurtulacak diyorum nedense hala) finalde negan şerefsizi gelince beyzbol sopası ile carol veya daryl ın kafayı beynı dağıtır çünkü önemli birini o şekil öldürmek zorunda. ha japon kurtulursa kaçarı yok onu gebertır. japonun ölümü ya da yaşamı bu yüzden çoh önemli.keşke sadece rickin oğlunu öldürseler hatta dikenli beyzbol sopasını kafasında kırmakla kalmasalar

edit. japon ölürse hatununun kalmasının anlamı kalmaz yav. onuda haklayabilirler.

Son düzenleme:
şimdi bu japon oradan kurtulamazsa (ki ben kurtulacak diyorum nedense hala) finalde negan şerefsizi gelince beyzbol sopası ile carol veya daryl ın kafayı beynı dağıtır çünkü önemli birini o şekil öldürmek zorunda. ha japon kurtulursa kaçarı yok onu gebertır. japonun ölümü ya da yaşamı bu yüzden çoh önemli.keşke sadece rickin oğlunu öldürseler hatta dikenli beyzbol sopasını kafasında kırmakla kalmasalar

edit. japon ölürse hatununun kalmasının anlamı kalmaz yav. onuda haklayabilirler.

O velet 10 metreden av tüfeği kursunu yedi ölmedi hiçbirşey yıkamaz onu

Hatunu rick halleder relaks.

O velet 10 metreden av tüfeği kursunu yedi ölmedi hiçbirşey yıkamaz onu

cofriden bile okadar nefret etmedim o da yıkılmazdı ama iki yudum şarap kulaklarından tutup duvara vurdu geçmişini binnet ettirdi. bakarsın bununda sonu öyle olur. son umut japonun kaderi ve negan işte.

Geri
Üst Alt