the-walking-deadin-27-ilginc-gercegi_130915607251058428.jpg

Son 4 bölümü şimdi bitirdim fazla bir şey kaçırmamışım.

Bu dizi çöp kıvamına gelmeye başladı. Son 3 bölümü 15 dakikada bitirdim ama o bile fazlaydı. Hep aynı teraneler aynı olaylar. Söyleyeceğim tek şey umarım yeni gelecek kötü en az 5-6 tanesini gebertirde diziye zevk gelir .

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi başlayıp başarısız bitirdiler ve öyle aman aman bişey de olmadı. Son olarak hay senin annene be çocuk

artık bi son olmalı şu dizide.izliyorum tamam da hep aynı olaylar döngü halinde gerçekleşiyor.
rick hastanede uyanıp oh be rüyaymış bile dese bile olur.
şaka lan böyle son olursa ana avrat düz giderim.

Pazartesi başlıyomuş, bilmem kaç ay sonra izlemeye başlayabilirim :38573:

ne lanet çocuktu o ya. carl bile sempatik geldi bian

dizinin şuan 22. dakikasındayım istediğim hersey olmus durumda resmen mest mod on

bazuka patladı

sam denen dingil anası ve "ağabeyisi" yok edildi çok iyi.

ve carl'ın canı yandı. daha ne olsun. müthiş gidiyor yav müthiş. :005:

Çok iyi başladı lakin biliyorum ki yine tempoyu düşürecekler bayık bayık bölümlerle koca sezonu yiyecekler :red: Ben bu filmi daha önce görmüştüm.

çok iyiydi ya sezon finaline kadar görüp göreceğimiz bu olur evet ama baya istediğim şey gerçekleşti
papaz veo bilim adamı olduğunu söyleyen adam bile malkoçoğluna bağladı mahallelinin takım oyununa katkısı vs oldukça iyiydi.
taçibana kadir gecesi doğmuş belli motosikletçilerin intikamını almak için negan bunları yakaladğında onu harcar direkt oradanda kurtulamaz artık zaten.
birde o sam ara sezon finalinde olan kısımdan nasıl kurtuldu anlamasamda çok tatlı bi şekilde telef edildi. çok güzel yok edildi be :D

edit. rick elzabete devam

Son düzenleme:
yani adamlar bildiğin Allah allah nidalarıyla daldılar ya lan..

forumun ateistleri bile gaza gelip şehadet getirmişlerdir o sahnelerde :D

Geri
Üst Alt