carl 2.kez vuruldu. bu çocuğu aylaklar değil insanlar öldürecek ve Reisimiz oktan bazukaya terfi etti. :hat:

Binlerce zombinin arasına dalmak saçmaydı ve zombilerin seyretmesi de saçmaydı..Normal bölümlerde zombiler şuursuzca saldırırdı ama bu bölümde resmen ürküyorlar gibi gösterirdiler...

Dünya tatlısı abla gitti yazıklar olsun. Çocuklarının ikisi de gerizekalıydı da ablanın ne suçu vardı namussuzlar :'(

Yalnız bölüm efsaneydi gerçekten. Her bölüm bu kadar aksiyon olmaz tabi ama durgun giden bölümlerden sıkılmıştık. En baştaki motosikletlileri havaya uçurma sahnesi de şahaneydi.

Boru mu sandiniz? Rick the fucking Grimes

the_walking_dead___rick_grimes_by_p1xer-d81ipjw-copy-748x400-e1423241190126.png

Resmen alayiniz gelsin lan diyip aralarina daldi.

o picin ortaliki karistiracagi belliydi nefretimdi hic üzülmedin kendisine ve abisine de rick abimizin yeni güllü de bos yere yem oldu.

İzlediğim en kötü TWD bölümü olabilir o derece :red: Çok mu düşünmüşler bu bölümü kurgularken merak ettim. İlla 10 sezon çekeceksiniz ya uzattıkça uzatın anasını satayım. Hep aynı şeyler döndürün durun. Gel Game Of Thrones gel... Gel de kurtar bizi şu saçmalıklardan.

Michone - rick nasi oldu öyle damdan duser gibi.
Sivamislardi geçen bölüm bakalım 2 gün sonra ne olacak

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fena bölüm değildi.
negan ile sonunda çatışmaya girecekler. buna karar verdiklerinde meginin ufuklara dalıp herşeyin bir bedeli olacak gibilerinden konusması beyzbol sopası şanslısını taçibana olarak gösteriyor olsa gerek. kadir gecesi doğmak bukez kurtaramaz heralde. gerçi ben hala abrahama bekliyorum sopayı

Geri
Üst Alt