Jeffrey Dean Morgan dışında final malesef bu;

Yk8L5A.gif

Son düzenleme:
son 15 dk bombaydı bakalım tayfa bunun altından nasıl kalkacak bu sefer cok zor işleri

Tek kurtuluş papaz. İşleri zor.
Negan karakteri iyi

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fena şeyler oldu herhalde spoiler butonlarına bakacak olursak, izleyelim bakalım.

Muhtemelen öldürdüğü kişi Aaron'dır.

Bölüme başlarken eleştiriyodum artık gruptan biri de ölsün diye. Malum oldu ama çekik göz gitse daha iyiydi

carl gittiğini sanmıyorum geleceğin en büyük seri katili olacak vs dedi
şu grupta en gereksiz olan aaron hani seyirci için biri harcanacaksa o olurdu.

glen desen taraftarı cok herifin. son haftaya kadar abrahamın kafayı patlatacaklar dedim ben ancak gel gelelim eugen mermi yapımı planlarını ricke verdiğinde onu harcayacaklarını gösterdiler sanki.

edit. son 15 dk harbi çok pisti yav. insanlar belkide senelerdir negan negan diyordu. o beklentiye rolün hakkını vererek cevap vermiş reis.

Son düzenleme:
Niye spoiler veriyorsunuz gizli bişey mi oluyor biraderler. İnsan meraktan öyle böyle bakiyor zaten

Rick'in oğlu gitti galiba....son sahnede Negan'ın üstündeki gölgeye dikkat edin.....

Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk

Negan'ın üstünde gölge falan fark etmedim.

sesini çıkaran olursa çocuğun diğer gözünü de çıkarırım dedi. Bu söylemde kurban başkası.

Kamera açısına göre tahmin yürütecek olursam rick'in solunda oturanlardan biri. Aaron olabilir. Çünkü pek bi özelliği yok

Kötüydü final bölümü. Yalnız Baba Winchester'ın diziye gelmesi iyi oldu. Onunla kafadan 1 sezon geçirirler. Bir de ben önceden spoiler yedim kimin öleceğini biliyorum demiştim ama hala belli etmiyorlar.

HelloGiggles diye bir sitede Glenn'in kapalı bir mekanda nefes nefese kaldığı, korktuğu bir sahne koymuşlardı. Hala o sahne çıkmadı. Benim ölecek diye bildiğim Glenn'di yani. Ama değiştirip Abraham'ı falan öldürürlerse şaşırmam.

Artık o eski tadı alamıyorum ''zombi kıyameti'' atmosferi iyice kayboldu, son bölümü sara sara izledim.

Neganin yardimcisi gta 5 deki trevor degil mi ?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Asiri cacik bir finaldi. Ise yaramaz yan karakterlerden birini öldürmüslerdir. Merak da etmiyorum gerci.

'Zombili dizi - filmleri sevmem' diye bu diziye başlamamistim. Bi arkadaş ısrar etti başla pişman olmazsın diye. 2. Sezon 3. Bolume geldim, şimdiye kadar acayip sürükledi. Umarım ilerisi de böyledir.

Geri
Üst Alt