Başta sorgusuz sualsiz insan öldürenlerle savaşıyolardı gün geçtikçe karşı oldukları zihniyete dönüştüler. Birinin çıkıp bunların g.tünden kan alması gerekiyodu artık. Bu arada sopayı yiyen Abraham'ın eski tokatladığı abladır tahminimce.

Cizgi romandaki ölen kisi ile dizideki ayni olacagini sanmiyorum cünkü dizi ve cizgi romanda farklar olusuyor. ya agir bir karekteri öldürerek baya insanlari sok edecekler yada gereksiz olan vatandaslarin birini ölüme gönderecekler.

diziye gelince hala sevkle izlerim uzun ve gereksiz sahnelerde olsada bazen of ya neden bukadar gereksiz konusmlara oluyor desemde genede izleniyor .

Negane gelince o tam bir O.C

07-negan.w529.h529.jpg

negan karizma adam yav. rolün hakkını ciddili vermiş.

Negan efsane oldu benim için girişi ile şimdiden. Ölen Abraham bu arada diyenler var amerikan sitelerinden

Negan efsane oldu benim için girişi ile şimdiden. Ölen Abraham bu arada diyenler var amerikan sitelerinden

neganın tirat cidden çok fazla iyiydi. ölen kişi içinse bende en başından beri abraham diyordum son bölümle belki eugene olur dedim işte silah yapım planlarını vermesinden ötürü.
o ikisi arasında gider.

neganın tirat cidden çok fazla iyiydi. ölen kişi içinse bende en başından beri abraham diyordum son bölümle belki eugene olur dedim işte silah yapım planlarını vermesinden ötürü.
o ikisi arasında gider.
Eugene olması imkansız bence. Negan son cümlelerinden kişiyi vururken ohhh cezaretli birisi dalga geçersin söz sarf ediyordu. Eugene karı gibi çığlık atardı orda

Rick'in zor anlar yaşamasına rağmen hayatta kalmayı başardığı bir sezon daha yaşayacağımız kesin.

Bu spoiler'ı açmak yürek ister.

rick'in mecazi ve gerçek anlamda sağ eli gidiyor , ben glen diyorum bazıları daryl diyor, sağ tarafından biri ölüyor o kesin

Ne zaman başlıyor yeni sezon

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Türkiye yayıncısı altyazı sitelerine uyarı gönderip yeni sezon altyazılarını yayınlama yasağı getirmiş. Online izleme siteleri için de muhtemelen gönderildi. İzleyiciler pazartesi günü tatsız bir gün yaşayabilir.

Son düzenleme:
Diziye başlıyorum kamooonn. Yarın maçtan sonra baslicam

Hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Maggie öldürüldü :(

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt