The Witcher | Netflix

HBO'da bir süre sonra GOT'un popülerliğini kaldıramadı aynı şekilde, son sezonda da tüy diktiler.. Son 3 sezonun İlgi/bütçe ratiosu kötüydü baya, 100 milyon dolar ile idaret ettiklerinden (son sezonun bütçesini bilmiyorum) pek çok sahne CGI masrafları yüzünden kesilmişti, LOTR dizisinin bütçesine kıyasla düdük gibi kalıyor mesela umarım o bütçenin hakkını verirler.

HBO dizilerinin kalitesi Netflix'in bir hayli üstünde ama Netflix uluslararası dağıtımda HBO'nun epey önünde. İspanya'dan La Casa de Papel, Almanya'dan Dark gibi dizileri tüm Dünya'ya sevdirmek kolay bir iş değil. Mesela Chernobly çok güzel bir diziydi ama Ukrayna'da herkes İngilizce konuşuyordu. Sırf Amerikan halkı altyazı okumayı sevmiyor diye.

2. sezon onayı almış.

Cadıları boşver Atiye ne oldu Vasficiğim?
ELCBsNaU4AAumLQ

ELCBsNcU4AEdD_Y

Sonunda çıktı. İlk sezon, bölüm başı 1 saatlik 8 bölümden oluşuyor.

Yennefer ne karıydı be sırf onun için Witcher 3'ü oynamıştım. Oyun karakterleri içindeki en güzel kadın olabilir. 2.si de Cassandra Pentaghast.

Akşam bakılır.

Kitap ile paralel ilerliyor. Witcher serisinin hayranı birisiyim buna rağmen hiç beklentim yoktu. Sebebi ise oyuncu seçimleriydi. Ancak beklentimin çok ama çok üzerinde çıktı. Henry Cavill, Geralt olmuş. İlk 2 bölümü beğendim. Şüpheyle yaklaşan, tereddüt eden varsa hiç düşünmeden şans versin. Özellikle kitap serisini sevenlerin çok hoşuna gidecek ilk bölüm.

Geri
Üst Alt