The Witcher | Netflix

Witcher serisini oynayanlar için hayal kırıklığı(kitabını okumadım, bilmem)

maxresdefault.jpg

D_31GLZW4AA2wNY.jpg

zenci elf, zenci fringila falan
herşey tamam da aga bu nedir yav :crushed:
İstedimiz Triss!!!0sj6Xpx_d.jpegtapatalk_1563403097870.gif

Kitaplarını okumayan ve oyununu oynamayan biri olarak karmaşık geldi. Tabi kötü olduğu manasına gelmiyor. 2. sezonu bekliyoruz.

Bu arada Henry Reis gayet başarılı bence. Büyük çoğunluk Yen karakterini yeterince taş bulmadım sanırım. Dizi de zaten genel olarak bir taş eksikliği var ne yazık ki.

Oyunu oynamış biri olarak Henry Cavill'in Geralt rolüne cuk oturması dışında bom boş bir iş olduğunu söyleyebilirm. Sanırım kendisinin de ileri de 'keşke yapmasaydım' diyeceği bir proje olacaktır.

Yennefer karakterini canlandıran bayanı bu role uygun gören dizi ekibine de seslenmek istiyorum. ABV !!

Çok çok eski bir FRP müdavimi olarak 10/10....

Keşke birileri Wizardry serisi veya Arcanum: Of Steamworks and Magick Obscura'yı falan da dizi yapsa...

Y. k. işler olarak kendini dizi tarihine yazdiracaktir.
Fazla karmaşık geçişler bok. Kim kimi nerede nası duzecek belli değil. Yavşaklar öyle bi akış yapmış ki aradaki boşluğu izleyici doldurmak zorunda kalıyor. Sonra da doldurulan boşluğun neden olduğunu 3 bölüm sonra açıklıyorlar. O bölüme gelene kadar kafamdaki soru işaretleri diziye odaklanmami engelledi fazlasıyla. Dediğim gibi bu dizi benim için

Y. k. işler olarak kendini dizi tarihine yazdiracaktir.
Fazla karmaşık geçişler bok. Kim kimi nerede nası duzecek belli değil. Yavşaklar öyle bi akış yapmış ki aradaki boşluğu izleyici doldurmak zorunda kalıyor. Sonra da doldurulan boşluğun neden olduğunu 3 bölüm sonra açıklıyorlar. O bölüme gelene kadar kafamdaki soru işaretleri diziye odaklanmami engelledi fazlasıyla. Dediğim gibi bu dizi benim için
Biz anlayabiliyoruz Danyal Bey! Sorun sizde!

Açın bi Witcher 3 oynayın, rahatlayın.

O kadar sarmadı ki boş zamanlarımda açtığımda diziyi onu bile saçma sapan şeylerden 20 defa durdurarak izledim.

Söyleyeceklerim bu kadar.
Senaristin beyin kıvrımlarına yılbaşı arefesi @serkan daksak kaktirsin

Bunu izleyecegime atiyeyi tekrardan izlerim daha iyi.

Bugün öğlen bitirdim diziyi. Sadece oyununu oynadığım için mi nedir diziyle bağdaştıramadım. Yani oyundaki karakterlerle dizidekiler tutmuyor. Kitaplarına göre uyarlamışlar ondan dolayı olabilir. Gerald ve Ciri hariç oyunculuklar iyi değildi. Bir de sürekli ileriye ve geriye gidiliyor kafam karıştı bazen. Pek sevemedim yani. Zoraki izledim başladığım için.

Geri
Üst Alt