The Witcher | Netflix

Yeni sezonun ilk 5 bölümü sabah çıktı. İlgilisine duyurulır.

The.Witcher.S03.PART1.1080p.NF.WEB.h264-ETHEL

Bunu Thor'daki eleman oynayacak sandım. Meğer bunun kardeşi varmış. Oynayacak olan o ( muhtemelen çoktan oynamıştır)
Geçen Primada filmi vardı. Mıy mıy, uyuz birine benziyordu. Diyorum Chris bu filmi nasıl kabul etmiş)))) Bugün de ulan o witcherdaki de bu olmasın dedim. Maalesef oymuş.
Gerçi şimdi google yaptım da epey filmi varmış.

lan Cavill değişmiş mi? Kim bu armut suratlı yeni Gerald?

Gunaydin, kac senedir belli olan seyi yeni mi duydun :D
8xEjnOAOMJLI5-Ax.jpg

Derin öfke ve üzüntü içerisindeyim. Kesin ibnelikte dibine kadar vardır dizide şimdi.

ALLAH BELANIZI VERSİN! Ciri'yi lezbiyen yapmışlar zenci karıyla sevişiyor

Süperman'in belli bir ağırlığı ve ciddiyeti vardı. Bu sünepenin ses tonu bile iğrençti.
Arka fona Küçük Emrah'in şarkısını koysan sırıtmaz. Bari ağabeyi oynasaydı

Süperman'in belli bir ağırlığı ve ciddiyeti vardı. Bu sünepenin ses tonu bile iğrençti.
Arka fona Küçük Emrah'in şarkısını koysan sırıtmaz. Bari ağabeyi oynasaydı
Kendisi iyi aktör ve bu rol için abisinden daha uygundur. Cavill kalsa daha iyidi tabi ama yapacak bir şey yok.

Dizideki tek iyi şey Freya Allan leşliğın içinde bir pırlanta gibi parlıyordu.

Eski Witcher robot gibiydi ve çok yakisiyordu. Şimdiki witcher biraz da karakter değişimi nedeniyle sıfır karizması vardı.
Diziye gelince, sezon bitti. Biraz ilk sezon gibi olduğundan fazla bir şey anlamadım. Leo Bonhart günü kurtardı.
5. sezonun fazla uzamamasi lazım.

Cavill'in yerine ikame edilmeye çalışılan yeni eleman ne sesiyle ne oyunculuğuyla rolü kaldırabiliyor.

Cavill'in düz, ifadesiz ve robotik oyunculuğunda dahi dramatik bir eda vardı, yanisi oynamamayı oynuyordu cavill. Bu arkadaş ifadesiz olmayı yanlış anlamış dümdüz oynamıyor ya da oynayamıyor.

Cavill'in hmmmm'ında dahi oyunculuk vardı. Bu yeni arkadaşta yok. Suratının önemsenmediği hatta tam gösterilmediği bir başrol oynatmışlar adama. Başrolsüz bir sezon çekmişler adeta.

Diziyi pandemi zamanında çerezlik niyetine şöyle bi bakıvermiştik mecbur devamını da izlettirdi bize sonra. Ne bu evrenin tanıdığıyım ne de hayranı. Ne de oyununu oynadım. Sadece medieval atmosfer beni biraz kendine çekmişti o kadar.

Neyse başrol mevzusunu işin içine katmasak dahi 4. sezon diğerlerine göre genel itibariyle apaçık zayıf kalmış.

Geri
Üst Alt