Haber Thomas Reis: "Televizyonda beIN SPORTS bizim penaltı pozisyonunu neden konuşmuyor?"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1764963489355.webp

Thomas Reis: "Televizyonda beIN SPORTS'u uzunca süre izledim, penaltı pozisyonu konuşulmuyor. Skandal bir karar verilmiş olmasına rağmen stüdyoda neden konuşulmadığını anlamış değilim. Skandal bir karar verildi. Hakemin gösterdiği performanstan kesinlikle mutlu değilim. Bize karşı ilk defa böyle bir karar verilmiyor. Fenerbahçe maçında da aleyhimize verilen bir karar vardı. Penaltı pozisyonunda karar verilirken VAR hakemi molaya mı çıkmıştı? Skandal bir karar oldu."

Dogruya dogru bence de penalti

Thomas Reis olsam ben de cileden cikardim

Ayrica röportajini izledim, fb macinda da skandal bir karar verilmisti söyledi

Oyununa kırmızı verilmediğinde neredeyse oradalardır. Ayrıca doğal konumda el penaltı olmaz.

Aga ya penalti mi degil mi?

Dogal konum degil
Vucuttan sekse de sekmese de fark etmez diyorlar.

Var mi aramizda kural kitabina hakim birisi.

Kim olsa ister yani adama bir şey diyemiyorum anlayışlı olmak lazım

şu penaltı diyen bizim taraftar da biraz kural mı öğrense objektif olacağım diye kasmak yerine

Doğal Pozisyon: Elle oynama, oyuncunun elinin ya da kolunun doğal pozisyonda olduğu durumlarda cezalandırılmaz. Örneğin, el kol vücudun yanında veya düşerken kendini korumak için kullanılıyorsa.
Yakın Mesafe ve Hızlı Tempo: Eğer top, oyuncunun eline ya da koluna çok yakın mesafeden ve yüksek hızla gelmişse ve oyuncunun bu durumu önleme şansı yoksa, bu da kural ihlali sayılmaz.

Ya bu pozisyonu bi kamera mı çekti. Hiç başka açıdan vermiyorlar. Bu daha büyük skandal değil mi. Ellerindeki görüntüyü vermiyorlar

fb yi katması şahane
kuralları bilmiyor ayağına yatıyor fakat ligin en iyi hocası

cünkü konusulmuyor?

sadece bi galatasaray macında skandal karar falan demıstı güntekin normalde konusması yasak trioda konusuluyor orda

bi iş bılmıyorsan sus

Geri
Üst Alt