Thomas Tuchel | Detaylı Analiz | Çare Thomas Tuchel!

Tuchelin tutacagi ne malum İtalyanların külünü daha atamadik ,Nuri bu adamin peşini birakacaga benzemiyor

Tuchel gelsin senelerce takımda dursun sistemini oturtsun ben de isterim. Ama istemekle olmuyor malesef. 2 mağlubiyette kovarlar bu adamı. Almanyanin köyünden gelmiş derler. Hatta ilk tepki gösteren de nuri aslantas olur :D

-Tapatalk-

Tuchel gelecek haci ,

1) Minimal 7 Yil takim basinda kalacak !! Alt Ust Yurt Disi ve Yurt ici butun Futbol Adina Galatasaray adina ne varsa eline verilecek ..
2) 7Yil icinde gonderilemez 100.000.000 € madde koyacaksin ..
3) Adam gibi yönetim kuracaksin , prof adamlar olacak .. MESLEK olarak FUTBOLLA ilgilenen oyle is adami madami degil

Ne Tuchel'i ya..

care Luce-Hagi

Koy Luce'yi takimin basina, hagi'de yardimcisi.. 3 sene sonra Luce emekli, yaninda pisen hagi'de TD.

Sonra 10 sene takimi izle..

Yahu bu adam Hamza hocanın yarısı kadar olamaz bırakın günlük hevesleri Hamza Hoca gibisini bulmuşuz yıllarca ondan faydalanmamız gerek.

Hamza dunyanin en iyi teknik direktorlerden birisi olacak, acayip worldclass potansiyeli var. Birakalim bu isleri..

:distracted:

Son düzenleme:
Ben Hamza hocanın yerli oyuncu hayranı olduğunu ve yeni yabancı sınırı ile takıma gerekli takviyeyi yapabilecek vizyonu olmadığını düşünüyorum, mesela forvete futbolcu alınacaksa Burak'ın yedeği olarak alınacağını yada orta sahaya Selçuk'u yedekleyecek birini alacağını düşünüyorum, yani Burak'tan daha iyisini Selçuk'tan daha iyisini düşünmeyecek gibi geliyor bana, benim şimdilik tek sıkıntım bu yoksa Hamza bu kulübe geçmişte hizmetleri olmuş birisi, efendi birisi uzun yıllar çalışmasını isterim.

Ben Hamza hocanın yerli oyuncu hayranı olduğunu ve yeni yabancı sınırı ile takıma gerekli takviyeyi yapabilecek vizyonu olmadığını düşünüyorum, mesela forvete futbolcu alınacaksa Burak'ın yedeği olarak alınacağını yada orta sahaya Selçuk'u yedekleyecek birini alacağını düşünüyorum, yani Burak'tan daha iyisini Selçuk'tan daha iyisini düşünmeyecek gibi geliyor bana, benim şimdilik tek sıkıntım bu yoksa Hamza bu kulübe geçmişte hizmetleri olmuş birisi, efendi birisi uzun yıllar çalışmasını isterim.
Parayı bütçeyi ver de gör bak kimleri alıyor.Parasızlıktan maaş ödüyemiyoruz kafayı takmışsınız selçuk burak diye.Mecburen bunlarla oynucaz çünkü sağır sultan duydu para yookkkk...

Tuchel gelecek haci ,

1) Minimal 7 Yil takim basinda kalacak !! Alt Ust Yurt Disi ve Yurt ici butun Futbol Adina Galatasaray adina ne varsa eline verilecek ..
2) 7Yil icinde gonderilemez 100.000.000 € madde koyacaksin ..
3) Adam gibi yönetim kuracaksin , prof adamlar olacak .. MESLEK olarak FUTBOLLA ilgilenen oyle is adami madami degil

Türkiye de 7 günün garanti değil biraz hayalcilik olmuş

Bu hoca başarılı olabilir lakin öncelikle Yönetim şeklini değiştirmemiz lazım. Kafalar hala 80 li yıllardan kalma mantaliteler.

Parayı bütçeyi ver de gör bak kimleri alıyor.Parasızlıktan maaş ödüyemiyoruz kafayı takmışsınız selçuk burak diye.Mecburen bunlarla oynucaz çünkü sağır sultan duydu para yookkkk...

Para ile ilgili değil bu, bir sürü boşta adam var, bir sürü genç yetenek var Avrupa'da, bakalım onlara mı yönelecek yoksa Türk futbolculara mecbur mu bırakacak bizi.

Seneye:

Baskan - Ünal Aysal
TD - Thomas Tuchel

+ yepyeni bir kadro. Muslera,Sneijder,Bruma disinda herkes gitmeli...

Seneye:

Baskan - Ünal Aysal
TD - Thomas Tuchel

+ yepyeni bir kadro. Muslera,Sneijder,Bruma disinda herkes gitmeli...

Önder Özen'de gelsin ve Avrupa'dan 2-3 tane prof. yönetici aldırıp futbol ekibinin basına gecsin ve bize kalite topcular ayarlasın.

Hamza Hoca'da Sportif Direktör falan olsun, Hamza Hoca'nın sürekli camianın icinde tutulması gerektiğini düsünüyorum.

başarı kesinmiş gibi konuşuluyor abartın herkesi

Şenol Güneş. Kadrodaki tüm yerlileri tanıyor ve şampiyonluğa aç bir teknik adam.

Şenol Güneş. Kadrodaki tüm yerlileri tanıyor ve şampiyonluğa aç bir teknik adam.
Gerçekten Şenol Güneş gibi bir değer varken neden illa yabancı arıyoruz ki? Mesela yıllardır Lucescu Lucescu deriz , Şenol Güneş , Lucescu'nun yapabildiği neyi yapamıyor? Güzel oyun - Genç oyuncu yetiştirme uzmanı - kadroları idare edebilme en önemlisi de yerli yabancı tüm oyunculardan maksimum verim alabilme. Karakteriyle ve bu takımın çoğuyla 1.5 senede bir Türkiye Kupası , bir Şampiyonluk ve bir de Fenerbahçe'yi şampiyonluktan etmesiyle ilgili hiç konuşmuyorum.

140511-Thomas-Tuchel-Olaf-Kozany.jpg

Geri
Üst Alt