- 22 Kasım 2008
- 14.511
- 939
- 1.738
Tuchelin tutacagi ne malum İtalyanların külünü daha atamadik ,Nuri bu adamin peşini birakacaga benzemiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Parayı bütçeyi ver de gör bak kimleri alıyor.Parasızlıktan maaş ödüyemiyoruz kafayı takmışsınız selçuk burak diye.Mecburen bunlarla oynucaz çünkü sağır sultan duydu para yookkkk...Ben Hamza hocanın yerli oyuncu hayranı olduğunu ve yeni yabancı sınırı ile takıma gerekli takviyeyi yapabilecek vizyonu olmadığını düşünüyorum, mesela forvete futbolcu alınacaksa Burak'ın yedeği olarak alınacağını yada orta sahaya Selçuk'u yedekleyecek birini alacağını düşünüyorum, yani Burak'tan daha iyisini Selçuk'tan daha iyisini düşünmeyecek gibi geliyor bana, benim şimdilik tek sıkıntım bu yoksa Hamza bu kulübe geçmişte hizmetleri olmuş birisi, efendi birisi uzun yıllar çalışmasını isterim.
Tuchel gelecek haci ,
1) Minimal 7 Yil takim basinda kalacak !! Alt Ust Yurt Disi ve Yurt ici butun Futbol Adina Galatasaray adina ne varsa eline verilecek ..
2) 7Yil icinde gonderilemez 100.000.000 € madde koyacaksin ..
3) Adam gibi yönetim kuracaksin , prof adamlar olacak .. MESLEK olarak FUTBOLLA ilgilenen oyle is adami madami degil
Parayı bütçeyi ver de gör bak kimleri alıyor.Parasızlıktan maaş ödüyemiyoruz kafayı takmışsınız selçuk burak diye.Mecburen bunlarla oynucaz çünkü sağır sultan duydu para yookkkk...
Seneye:
Baskan - Ünal Aysal
TD - Thomas Tuchel
+ yepyeni bir kadro. Muslera,Sneijder,Bruma disinda herkes gitmeli...
Gerçekten Şenol Güneş gibi bir değer varken neden illa yabancı arıyoruz ki? Mesela yıllardır Lucescu Lucescu deriz , Şenol Güneş , Lucescu'nun yapabildiği neyi yapamıyor? Güzel oyun - Genç oyuncu yetiştirme uzmanı - kadroları idare edebilme en önemlisi de yerli yabancı tüm oyunculardan maksimum verim alabilme. Karakteriyle ve bu takımın çoğuyla 1.5 senede bir Türkiye Kupası , bir Şampiyonluk ve bir de Fenerbahçe'yi şampiyonluktan etmesiyle ilgili hiç konuşmuyorum.Şenol Güneş. Kadrodaki tüm yerlileri tanıyor ve şampiyonluğa aç bir teknik adam.