Attila Arslan
10 Numara!
- 12 Ekim 2014
- 15.296
- 3.925
- 458
o kadar ama o kadar cok istedik bu adami da alamadik
simdi tr ve cl'i öttürüoyrduk
simdi tr ve cl'i öttürüoyrduk

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o kadar ama o kadar cok istedik bu adami da alamadik
simdi tr ve cl'i öttürüoyrduk![]()
tuncheli falan getirmeden once altyapi ve scoutingi duzeltecen oraya da o ayarda bi sistem kuracan
sonra tuchelin ustune bir sportif direktor olacak ki abuk subuk yoneticiler ota boka karismasin
ondan sonra tucheli falan getirirsin, i says
O kadar kolay değil yav, bir kere ilk bahanesi sezon başında takımı ben hazırlamadım, transferleri ben yapmadım olur. Bunları yıllarca duyduk. Bize ligi, camiayı, takımı tanıyan hoca lazım. Her şeyden önce de camianın hassas olduğu konuları iyi bilen bir TD lazım. Zamanımız yok.Tuchel analiz manyagi birisidir, 3 gunde super ligi degil amator ligini bile benimser.
Ligi tanima felan bos isler bunlar
O kadar kolay değil yav, bir kere ilk bahanesi sezon başında takımı ben hazırlamadım, transferleri ben yapmadım olur. Bunları yıllarca duyduk. Bize ligi, camiayı, takımı tanıyan hoca lazım. Her şeyden önce de camianın hassas olduğu konuları iyi bilen bir TD lazım. Zamanımız yok.
5 tane adam saysana bizim kadrodanniye gelsin ki
kadroya bakacak
ve NE ISIM VAR diyecek
Aga sizin gibi futbol vizyonu bu kadar genis olmayan kitle yuzunden bi yerli hoca sevdasi turesi geldi gidiyor.Bu deli adam bizi daha dibe götürür.
Çare yerli
Hahahaha Tudor'u istemeyenler Tuchel'i istiyor ya. Bu adamı var ya burada kıtır kıtır yerler. Dortmund bile adama iki sene sabredebildi, düşünün. 2 ay zor dayanır burada.
Aga sizin gibi futbol vizyonu bu kadar genis olmayan kitle yuzunden bi yerli hoca sevdasi turesi geldi gidiyor.
Denizli gelsin 7 stoperle maca ciksin, care yerli.
Bize taktiksel bir hoca lazim, aen takimina 40milyon harciyorsan tudor gibi araba yikamaciyi takimin basina getiremezsin.