Thomas Tuchel | Detaylı Analiz | Çare Thomas Tuchel!

o kadar ama o kadar cok istedik bu adami da alamadik

simdi tr ve cl'i öttürüoyrduk :(

tuncheli falan getirmeden once altyapi ve scoutingi duzeltecen oraya da o ayarda bi sistem kuracan
sonra tuchelin ustune bir sportif direktor olacak ki abuk subuk yoneticiler ota boka karismasin
ondan sonra tucheli falan getirirsin, i says

tuchel POK gelir .. gelmesini de istemem .. adamin kariyerine sicip batircaz

1) Tribunler bos
2) futbol seviyesi yerlerde
3) seyir zevki 0 maclarimizin
4) hep defans agirlikli bir futbol anlayisi hakim
5) Futbolcularda kalite yok (yerli)
6) Altyapi yok
7) Stadlarda cimler yok toprak yerine gecmis

tuncheli falan getirmeden once altyapi ve scoutingi duzeltecen oraya da o ayarda bi sistem kuracan
sonra tuchelin ustune bir sportif direktor olacak ki abuk subuk yoneticiler ota boka karismasin
ondan sonra tucheli falan getirirsin, i says

O da Türkiye'de imkansız... Fakat ondan önce taraftarın zihniyetinin değişmesi gerekiyor. 2-3 maç kaybetse bu adam neler denir neler. Eğer şampiyon olamazsan b.sun, kakasındır. Bugünü düşünen bi zihniyet var bizde. Bu yüzden altyapı filan hikaye. Sen daha altyapındaki adama A takımda 2-3 maç bile sabır gösteremiyorsun ki. Neyine Tuchel.. Aklı olan genç futbolcular buraya gelmesin. Altpaıdan çıkanlar da gitsinler almanya ya filan. heder olmasınlar boşuna...

Bu ligi tanıyana kadar rakipler 9 puan fark yapar. Yabancı hoca olmaz bu dönemde. Onu sezon başı yapacaktın.

Edit: Gerçi kadro şimdi de Anadolu maçlarında kendi oynuyor, ideal bir 11 çıkarsa her türlü kazanırız. Ama bu tip adamlar deneme yanılma yöntemiyle doğruyu bulurlar, bulana kadar da iş işten geçmiş olur.

Son düzenleme:
Tuchel analiz manyagi birisidir, 3 gunde super ligi degil amator ligini bile benimser.

Ligi tanima felan bos isler bunlar

Tuchel analiz manyagi birisidir, 3 gunde super ligi degil amator ligini bile benimser.

Ligi tanima felan bos isler bunlar
O kadar kolay değil yav, bir kere ilk bahanesi sezon başında takımı ben hazırlamadım, transferleri ben yapmadım olur. Bunları yıllarca duyduk. Bize ligi, camiayı, takımı tanıyan hoca lazım. Her şeyden önce de camianın hassas olduğu konuları iyi bilen bir TD lazım. Zamanımız yok.

Bize kendini kanıtlamış lider özelikli bir almanhl hoca lazım.

Klisman olabilir.

Gerçek Kaptan NANDO!

O kadar kolay değil yav, bir kere ilk bahanesi sezon başında takımı ben hazırlamadım, transferleri ben yapmadım olur. Bunları yıllarca duyduk. Bize ligi, camiayı, takımı tanıyan hoca lazım. Her şeyden önce de camianın hassas olduğu konuları iyi bilen bir TD lazım. Zamanımız yok.

Denizli ligi taniyorduda ne oldu?

Ligi tanimak felan kapasitesi dusuk olan yerli hocalarin genede is bulmasini sagliyan cumlem

Ligin tanimana gerek yok, onundeki rakibi tanisan yeter.

Performans analiz ekibimiz var, oturur 2 3 gunde takimi cozer.

niye gelsin ki
kadroya bakacak
ve NE ISIM VAR diyecek

Bu deli adam bizi daha dibe götürür.

Çare yerli

Hahahaha Tudor'u istemeyenler Tuchel'i istiyor ya. Bu adamı var ya burada kıtır kıtır yerler. Dortmund bile adama iki sene sabredebildi, düşünün. 2 ay zor dayanır burada.

Bu deli adam bizi daha dibe götürür.

Çare yerli
Aga sizin gibi futbol vizyonu bu kadar genis olmayan kitle yuzunden bi yerli hoca sevdasi turesi geldi gidiyor.

Denizli gelsin 7 stoperle maca ciksin, care yerli.

Bize taktiksel bir hoca lazim, aen takimina 40milyon harciyorsan tudor gibi araba yikamaciyi takimin basina getiremezsin.

Hahahaha Tudor'u istemeyenler Tuchel'i istiyor ya. Bu adamı var ya burada kıtır kıtır yerler. Dortmund bile adama iki sene sabredebildi, düşünün. 2 ay zor dayanır burada.

Hahahahahahahahahahahahhahahaahahah

Tudor kim ya? Taktigi olmiyan, herkesten korkan italyan sevici bir adam, gitsin serie B de takim calistirsin.

Tucheli begenmemek anca cahillikten olur.

Aga sizin gibi futbol vizyonu bu kadar genis olmayan kitle yuzunden bi yerli hoca sevdasi turesi geldi gidiyor.

Denizli gelsin 7 stoperle maca ciksin, care yerli.

Bize taktiksel bir hoca lazim, aen takimina 40milyon harciyorsan tudor gibi araba yikamaciyi takimin basina getiremezsin.

Tudor'dan ne farkı var Dortmund sürecinde Tuchel'in, adam sistematik takımın az daha içine ediyordu düşün Almanlar bile sabremedi. Asıl senin gibi vizyonsuz taraftarlar, sağa sola atarlanan, idmanlarda oyunucuların canını çıkaran hocalara olan aşkı yüzünden bugün bu süreci yaşıyoruz. Eminim ki Tudor gelmeden önce ayılıp bayılıyordun.

Şuan bak bakalım ligdeki hocalara en başarılı olanlar yerli mi yabancı mı

Geri
Üst Alt