Thomas Tuchel | Detaylı Analiz | Çare Thomas Tuchel!

GELMEZ mal mal konuyu hortlatip durmayin .. adam geri zekalimi da enkaz daki takimi alsin kariyerine bok lekesi sursun

Kimmis bu alman herkes gelsin diyor. Bana gore gereksiz bir hamle ve abartilan bir hoca umarim gelmez.

2 italyandan sonra bu tercihte bana göre yanlış olur. Su durumda takimi toparlayip başarılı yapacak bir hocaya benzemiyor. Alman ekolu iyi diye önüne gelen her almani alalim düşüncesi mantiksiz olur. Turkiye de bazı şeyler farkli gelişiyor o yuzden yabanci gelecekse Lucescu gelsin gelmezse yerli bir hoca ile (Denizli) en kotu bu seneyi kurtarmaliyiz.

★★★》☆

Thomas Tuchel olmaz ya nasıl olcak 6 ay sonra seçim var gelir mi adam? Yeni yönetim gelicek bakalım devam edicek mi benimle diye düşünmez mi kaldı ki ortada enkaz var. Armut beyinli Prandelli s.çt. takımın ağzına.

Simone, Klopp, Bilic tarzında bir teknik direktör. genç, dinamik ve takımı 0dan alıp en tepeye götürebilecek kapasitede bir adam. potansiyeli çok yüksek. kesinlikle gelmeli ama şimdi olmaz. şimdi gelirse sezon sonu gönderilir. şuanda takımın ihtiyacı olan şey sezona sonuna kadar idare edecek Türk bir teknik direktör. mayısta seçim ile güçlü bir yönetim gelince, Tuchel gelmeli. Klopp dortmunda gittiğinde neydi? simone atleticoya gittiğinde neydi? tuchel mainzda gerçekten iyi işler yaptı kısa sürede...

Arkadas anlamadınız hala yabancı teknik adam olmaz bu takıma.
Taktik, teknik eyvallah ama hoca kendi çıkıp oynamayacak sonuçta.
Bizim yerli topçulara bakkaldan yoğurt aldıramazsın, taktik disiplin mi öğreteceksin. :red:
Koyunları gütmek için çobana ihtiyaç var, orkestra şefine değil!

Gelsinde yeni takım yapsın. Sampiyonluk birinci planda olursa buda 5. hafta kovulur

Arkadas anlamadınız hala yabancı teknik adam olmaz bu takıma.
Taktik, teknik eyvallah ama hoca kendi çıkıp oynamayacak sonuçta.
Bizim yerli topçulara bakkaldan yoğurt aldıramazsın, taktik disiplin mi öğreteceksin. :red:
Koyunları gütmek için çobana ihtiyaç var, orkestra şefine değil!

tuchel bilic tarzında bir teknik dörektör hocam. beşiktaşın yerli kadrosu bizimkilerden açıkçası daha disiplinsiz bi kadro. gökhan töre, olcay falan...

tuchel bilic tarzında bir teknik dörektör hocam. beşiktaşın yerli kadrosu bizimkilerden açıkçası daha disiplinsiz bi kadro. gökhan töre, olcay falan...

Adamların çoğu Avrupa'da altyapısını almış. Hem hava yakaladılar hem de alıştı artık Biliç buraya.
Dediğin gibi iyi de olabilir ama zamana ihtiyacı var.
Yerli hoca gelse daha kısa sürede toparlarız.
Ben de vizyonlu, uzun vadede düşünmek istiyorum ama bu ülkede yarın ne olacağı belli değil.
O yüzden kısa vadeli düşünmek lazım.

Bizim super yıldızlar bunu takmaski...
Adam bağırsa antrenmanda kuyusunu hemen hazırlaya verirler sende kimsin diye

İyi ki gelmedi. Adamı burada kepaze ederdik. Gelmemesini şimdi daha fazla destekliyorum.

bu taraftar 'gelecek' istemiyo.bi hoca gelsin ,2 sene kalsın yeterli.tuchel gibilerini haketmiyo bu taraftar.

İyi ki gelmedi. Adamı burada kepaze ederdik. Gelmemesini şimdi daha fazla destekliyorum.

aynisini bende düsünüyorum, ha herkes de öyle anlatiyor da sanki kendisi bir numarali td, ama o baska film.

Prandelli bi kenara, bukadar ruhsuz bir taktim böyle isteksiz oynayamaz, kim TD olursa olsun, demekki profesoynellik yok bu takimda, Melo b.k b.kuna o sözleri söylemedi, ama bizim türk medya yine basladi.

20 yasinda üzerinde star olarak taninan futbolcular genel futbol bilgileri yok, ama selcuk hemen virliyor taraftar protesto edince, ne güzel krallik gibi, kimse bisey diyemez.

Tuchel hikayesini anlatayım size

Bizden teklif alıyor sonra tükenmişlik sedromuna giriyor

Muhtemelen kasetlerden Selçuk,Burak,Veysel'i falan izledi :asd22:

Geri
Üst Alt