Thomas Tuchel Galatasaray'da İddiası

Her siteye bi kulp buluyorsunuz ne paranoyaksınız HO işte

Tapatalk ile gönderildi.

Bu adam gelir inşallah. Hakkında yapılmış bir kac analizi okudum ve kanim isindi bu adama. Arkasında durursak yeni mourinhoyu biz cikartiriz.

-Tapatalk-

[attachment=11162:m05_frown_tuchel_628.jpg] Roberto Mancini ile yolların ayrılmasının ardından bir süredir teknik direktör arayışı içerisinde olan Galatasaray, Mainz'den ayrılan Thomas Tuchel ile her konuda anlaşmaya vardı.

Ve Galatasaray'da teknik direktörlük koltuğuna oturacak isim belli oldu...

Başkan Ünal Aysal "Yeni hocamız genç, hırslı ve dinamik bir isim olacak" diyerek işaret ettiği Thomas Tuchel, önümüzdeki sezon sarı-kırmızılıları çalıştıracak!

Yapılan ilk görüşmenin olumlu geçmesinin ardından Tuchel ile temasları sıklaştıran Cim Bom, bugün itibari ile 40 yaşındaki genç hoca ile her konuda anlaşmaya vardı.

Thomas Tuchel isminin Pazartesi günü Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirilmesi bekleniyor. Alman hoca bir aksilik çıkmazsa önümüzdeki hafta içerisinde resmi imza için İstanbul'a getirilecek.

Öte yandan Galatasaray'ın genç hocaya yıllık 1.7 milyon euro garanti para ödeyeceği, şampiyonluk priminin de 1 milyon euro olacağı öğrenildi.

[attachment=11162:m05_frown_tuchel_628.jpg]

3puan

Ekli dosyalar

• m05_frown_tuchel_628.webp
    m05_frown_tuchel_628.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 319
Yalnız şu bir gerçek Tuchel ismi hiç ortada yokken konuşan iki ism vardı , biri @Nuri Aslantas ( ki en çok uğraşan ve lob faaliyetlerinde bulunan da odur) diğeri kimdi hatırlayamadım @Arif Ulu ? olabilir.

Neyse başarılı olursa lobi çalışmalarında bulunan bu arkadaşlara teşekkür ederiz , olmazsa zaten onlar vazelini hazır ederler :)

Bu tarz adamları seviyorum. Hep bir Simeone, Klopp havası yaratıyorlar.

kap yarın kapalı olduğu için pazartesiyi bekliyoruz.

Yalnız gelir ve cidden 1.7 milyon euro alırsa gayet uygun maaş olarak.Hayret ben 2,2 milyondan aşşağı beklemiyordum

Tuchel hakkında beni mantıklı bilgilendirecek takip etmiş renktaş varmı ? Hangi sistemle oynar vs. oyun karakteri nedir

Hırsı ve agresifliği ile bize çok şey katacaktır ki taktik bilgisi de ortalamanın üstünde olan bir hoca.

Hayırlı olsun yanında bizim de sabır göstermemiz gerekecek.

Geri
Üst Alt