Thomas Tuchel Galatasaray'da İddiası

Niyeyse bu adam bizde cok tutacakmis gibi hissediyirum

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Artık farklı isimlere yönelmemiz gerekiyordu.Yönetim mantıklı bir hamle yaptı ama bu ülkeye ne kadar uyar bilinmez.

Öte yandan Galatasaray'ın genç hocaya yıllık 1.7 milyon euro garanti para ödeyeceği, şampiyonluk priminin de 1 milyon euro olacağı öğrenildi.

Sartlar cok iyi.

Tuchel kuskusuz cok büyük bir heyecan katacak yeni döneme. Alternatifler arasindan en iyi hocayi sectigimizi düsünüyorum. Tutar veya tutmaz, buradaki üyelerin 90%'in icine sinen bir hoca oldugunu düsünüyorum.

Tucheli tanımıyorum ama Alman olması bile yeter Almanların nesi kötü ki teknik direktörleri olsun.

alman-muhendis-vs-turk-muhendis_541689.jpg

Tuchel'in en sevdiği sistem 4-4-2 ve baklava orta sahaymış, 2-3 kaynaktan okudum bunu.

Tuchel hakkında beni mantıklı bilgilendirecek takip etmiş renktaş varmı ? Hangi sistemle oynar vs. oyun karakteri nedir

belli bir sistemi yokmus mainz'dayken. hatta bir mactan diger maca 4-6 kisi degisebiliyormus ilk 11'de. mainz'dayken takimin kadro kalitesi düsük oldugu icin genelde rakibe göre sekillendiriyormus oyun formatini ve kadrosunu.

bizde nasil hareket edecegini ancak geldikten sonra ögreniriz. kestirmesi zor.

Halen gelişmeleri radyodan takip eden dedelerden kurtulduk desenize

muhtemel sorunumuz ,kesik kesik top oynariz,oyunun belli bolumleri 15-20 verkac la ,aha olucak bu takim deriz.

Sonra bizim hamsigiller ,skilir hocadan esekmiyiz la der (zira 3,5 milyon aliolar) ,karsilarinda ki 1,7

falan filan

Bu adamı hiç tanımıyorum. Bizimle adı geçmeye başlayınca ilk defa duydum desem yeridir. Fakat daha iyi bir alternatifimiz yoksa hayırlı olsun. En azından kendi diego simeone'mizi yaratma fırsatı yakaladık. Umarım doğru sistem ve doğru oyuncularla bizi hedefimize ulaştırır. Nedense bende de tuchel ile alakalı olumlu bir his var. Ama büyük kumar olduğu su götürmez bir gerçek...

Bir yandan müthiş, bir yandan düşündürücü bir hamle oldu. Çok iyi bir teknik adam. Düşündürücü yanı ise bizim ona gösterebileceğimiz sabır. Tutturursa alır götürür.

Tapatalk v2

iki önemli husus var :

1.Taraftarın bu adama sabır ve sevgi göstermesi lazım.Mancini 41 kez farklı kadroyla çıktı oh be kurtulduk diye düşünenler , Tuchel'i görünce afallayabilirler.Çünkü bu adam rakibi analiz edip ona göre takım sahaya sunabilen maç öncesi ödevini çok iyi çalışan bir hoca.Dolayısıyla sol iç forvette sabriyi görürseniz şaşırmayın , tepki vermeden önce adamın analizleri ve kararlarının sonucuna bir bakın , başarısız olursa zaten gidişat bellidir.Eğer bu adamı birazcık olsun desteklersek emin olun hırsını ve coşkusunu taraftara da yansıtacaktır.

2.Futbolcuların özellikle yerli olanların kaprislerini , gruplaşmalarını engellemek için taraftarın Tuchel'i sahiplenmesi lazım.Özellikle arenadaki maçlarda tribüne çağrılması , tezahüratlar ile futbolculara gözdağı verilmeli ki adamın saygınlığını kamplarda antrermanlarda al aşağı etmesinler.

Diyelim ki Tuchel dakika 30'da X oyuncuyu oyundan aldı ve bu oyuncu da Hoca'ya karşı taraftarın önünde saygısızlık yaptı.Taraftar buna sessiz kalmamalı.

Geri
Üst Alt