Thomas Tuchel Galatasaray'da İddiası

Bizim süperstar futbolcularımız bu adamın ayağını kaydırır,onlar yaomasa Medya bu adamı yer ilk yarının sonunu göremez.

Ömrü boyunca bir arada göremeyeceği tazminat ile ülkesinin orta sıra takımların dan birine gider.

Bizim süperstar futbolcularımız bu adamın ayağını kaydırır,onlar yaomasa Medya bu adamı yer ilk yarının sonunu göremez.

Ömrü boyunca bir arada göremeyeceği tazminat ile ülkesinin orta sıra takımların dan birine gider.

Onların derdi Barcelona'dan, Manchester City'den gelen hocalar ile bence.. Thomas'a dokanmazlar.

Allahını kitabını seven biri bana neden bu kadar sevindiginizi özet geçebilir mi ? Bu adam şampiyonluga oynamıs mı hiç ömrü hayatında, buradaki medya baskısını vs düsündügünüzde sizce bizim gibi bir klubü kaldırabilir mi ? Neye dayanarak bu kadar seviniyorsunuz, tesekkürler

Jorge başkan da listede ise akan sular durur Tuchel reyiz. Kusura bakma, Jorge'ciyiz ezelden, yakıtımız dizel'den.:asd:

EDIT: Tamam vurmayın son kısım için.:boohoo:

Allahını kitabını seven biri bana neden bu kadar sevindiginizi özet geçebilir mi ? Bu adam şampiyonluga oynamıs mı hiç ömrü hayatında, buradaki medya baskısını vs düsündügünüzde sizce bizim gibi bir klubü kaldırabilir mi ? Neye dayanarak bu kadar seviniyorsunuz, tesekkürler

Simeone

Jurgen Klopp

Pep Guardiola

Frank De Boer

Mourinho ( ilk başladığında )

Murat Yakın

...vs...vs...vs...

Avrupa'da futbol artık gençlere emanet...

Bu adamın yanına kesinlikle birini koymalıyız yoksa bizimkiler bu adamı yer, Türk futbolcular kadar dedikoducu futbolcu yok dünyada bir zamanlar hakan Şükür ve çetesi vardı şimdide selçuk ve çetesi var

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burda gıpta ile baktığımız Simeone ve Kloop'u andırıyor ondan.

Tabiiki işi çok zor ama üstesinden gelirse de çok güzel bir proje olabilir bizim için.

Bu riske girebileceğimizi düşünüyorum.

Burda gıpta ile baktığımız Simeone ve Kloop'u andırıyor ondan.

Tabiiki işi çok zor ama üstesinden gelirse de çok güzel bir proje olabilir bizim için.

Bu riske girebileceğimizi düşünüyorum.

Saygı duyarım ama 4.yıldızın arefesinde böyle bir riskin gereksiz olduğunu düşünüyorum

IPHONE 5S cihazımdan gönderildi

Tuchel iyidir hoştur da bu federasyon, futbolcu ve medya ile neler yapabilecek ki?

Yani sadece Tuchel değil bu ortama getirip Bayern Münich'de çalışan tüm yönetimi koysan 3 sene sonra adamlar tövbe eder ülkelerine geri döner.

Umarım iyi olur bu lafları yutarım da, zor agalar.

kim gelirse gelsin yanına SUAT KAYA gelmelidir

peki neden

tugay bülent arif hasan ümit hatta hagi canımız ciğerimiz ama td başka suat bu iş için şuanki en uygun adaydır çok fark yaratır

suat ın kariyerini inceler ve futbol görüşlerini okursanız tam istediğimiz adam

Saygı duyarım ama 4.yıldızın arefesinde böyle bir riskin gereksiz olduğunu düşünüyorum

IPHONE 5S cihazımdan gönderildi

4.yıldız olayını ben çok takmıyor açıkçası.

Şikeciler alsa ne olacak ki bunun sonu yok.

Eğer hedefler büyük ise proje olarak uygun isim.

Lucescu,Hiltzfeld v.b. adamlarla 4.yıldızı takarsın belki ama sonrası muamma.

Riskse risk doğru ama heyacan ve agresiflik katacaktır bize en azından Tuchel.

Olan biten şu : Tuchel ile ön protokol imzalandı , Ramos ile ön görüşme yapıldı ve gelirim sözü alındı.

Ottmar Hitzfield son bir kez ikna edilmeye çalışılacak.

Bu arada başkan taraftarın ve yönetim ile camianın nabzını yokluyor risk almak istemiyor tepkilere göre hareket edilecek.

herhangi bir maçta bile dakika başı fikir değiştiren taraftarımız varken ve Türkiye'de futbol artık saha dışında oynanıyorken erken harcanacak bir isim maalesef…

kim gelirse gelsin yanına SUAT KAYA gelmelidir

peki neden

tugay bülent arif hasan ümit hatta hagi canımız ciğerimiz ama td başka suat bu iş için şuanki en uygun adaydır çok fark yaratır

suat ın kariyerini inceler ve futbol görüşlerini okursanız tam istediğimiz adam

Futbolculuğunu çok severdim, zeki de bir adamdır...Ama en olmayacak zamanda, aslında Fenerbahçeli oluşunu hatırlamışlığına şahit oldum birkaç kez, çok emin değilim o açıdan...

Jorge jesus müthiş bir teknik adam gelirse harika olur o olmasa tuchel olsun. Hitzfeld eski hırsında olmaz artık

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bunun yanına Bülent Kaptanıda koydukmu hey yavrum hey. Psikopat bir teknik ekip.

Geri
Üst Alt