"Thomas Tuchel'ın Cumaya kadar açıklanmasını bekliyoruz"

En iyi yerlileri transfer edemedikten sonra kim gelirse gelsin başarı yakalamak zor. Futbolda başarı iyi oyuncularla kazanılıyor. Umarım bir Apo Avcı vakası yaşamayız bu arada zira Tuchel buraya gelirse üzerindeki baskı çok daha fazla olacak. Bu stresin altından kalkıp kalkamayacağını bilmiyoruz. Yapılan bütün değerlendirmeler hırslı oluşu ve taktiksel anlayışına dayandırılıyor. Çarşıdan aldım Klopp, eve geldim Abdullah olmasın sonra.

Bu kadar kesin konusmamak lazım. Luce'de Pazartesi'ye bitiyordu, sonrasında hepimiz ters köşe olduk..

Tuchel'in Bundesliga'dan ciddi talipleri olabilir. Yani bize gelecek diye kesin birşey yok. Basının bizi yemleme ihtimalini göz ardı etmeyelim.

Yarın Ünal Aysal cıkıp, biz zaten Tuchel ile hic görüsmedik ki diyebilir..

?????????????

Tuchel: Özür dilerim çalışamayacağım Özel Haber

Daha önce Galatasaray'ın teklifini kabul eden Tuchel dün akşam sarı-kırmızılıları arayarak gelmeyeceğini iletti

3 Puan - Tuchel: Özür dilerim çalışamayacağım

Galatasaray'a Tuchel'den kötü haber.

Daha önce Bülent Tulun ve Erdal Keser ile masaya oturan ve anlaşma sağlayan Alman teknik adam dün Galatasaray'ı aradı ve 'Dinlenmek istiyorum. Tükenmişlik sendromu yaşıyorum. Özür dilerim ama sizinle çalışamayacağım. Mainz'dan da bu sebeple ayrıldım. 1 yıl çalışamayacağım' dedi.

Tuchel'den gelen bu haberle başkan Ünal Aysal büyük bir üzüntü yaşadı. Genç bir teknik adamla çalışmak istiyorum diyerek Tuchel'i işaret eden Aysal'ın alternatif isimler üzerinde çalışmalara başladığı öğrenildi.

?????????????

Tuchel: Özür dilerim çalışamayacağım Özel Haber

Daha önce Galatasaray'ın teklifini kabul eden Tuchel dün akşam sarı-kırmızılıları arayarak gelmeyeceğini iletti

3 Puan - Tuchel: Özür dilerim çalışamayacağım

Galatasaray'a Tuchel'den kötü haber.

Daha önce Bülent Tulun ve Erdal Keser ile masaya oturan ve anlaşma sağlayan Alman teknik adam dün Galatasaray'ı aradı ve 'Dinlenmek istiyorum. Tükenmişlik sendromu yaşıyorum. Özür dilerim ama sizinle çalışamayacağım. Mainz'dan da bu sebeple ayrıldım. 1 yıl çalışamayacağım' dedi.

Tuchel'den gelen bu haberle başkan Ünal Aysal büyük bir üzüntü yaşadı. Genç bir teknik adamla çalışmak istiyorum diyerek Tuchel'i işaret eden Aysal'ın alternatif isimler üzerinde çalışmalara başladığı öğrenildi.

Haydaaaaaaaaaaaa

* LG G2 Tapatalk *

Bu yıl birşey beklemeyelim takımdan.

Açıkçası Tuchel kararı benim gözümde tüm yerli teknik direktör seçimlerinden ve Lucescu harici tüm yabancı seçimlerinden önde. Yerli olarak bizi Fatih Hoca'dan ileri taşıyacak birini şuan göremiyorum , yabancı olarak da mesela Capello , Hitzfeld , Lippi gibi kişileri görmek isterim ama onlarda hem çok maliyetli hem de Mancini gibi belli bir kalitenin altında kadroyu kabul etmeyecek , etse bile en ufak başarısızlıkta suçu buna bulacak kişiler.

Bizim için en mantıklı hamle her şartı kabul edecek birini Lucescu veya Feldkamp gibi birini getirmekti , Feldkamp'ın yaşı Lucescu'nun reddetmesi sonucu en doğru hamle Atletico'nun yaptığı gibi genç ve başarıya aç birini getirmek gibi duruyor. Mesela Atletico, Simeone'yi getirdiğinde Simeone'nin ne yeterli tecrübesi ne de kariyeri vardı , belki de sırf sezon sonuna kadar idare etsin diye getirmişlerdi ama sonrası malum.

Potansiyellerine bakarsak Atletico'ya gelmeden önce Espanyol'u çalıştıran Simeone'nin çok çok üstünde Tuchel'in potansiyeli ve karakter ile tarz olarak da benzerlikleri var. Yapılan yorumlara göre Tuchel'in taktik zekası da Simeone'nin üstünde ama Simeone'nin bu seviyeye gelmesindeki faktör Atletico'da potansiyeline ulaşması ve futbolcuların hepsinin de potansiyeline ulaşmasını sağlaması. Koke-Raul Garcia-Gabi-Diego Costa bunların belli bir potansiyeli vardı ama bu seviyeye geleceklerini kimse tahmin etmiyordu , iki sene önce.

Eğer ki Tuchel gelip burada potansiyeline ulaşırsa ve futbolculardan da maksimum verim alabilirse ki motivasyon gücünün yüksek , antrenman tekniklerinin modern olduğu söyleniyor , başarılı olması zor olmayacaktır. Yani gelirse başarılı olma ihtimali başarısız olma ihtimalinden daha yüksek bence. Ha benim çekincem yok mu ? Bir konuda var Mainz ile sezon başı Avrupa Ligi elemelerinde kendilerinden zayıf bir takıma elenmişler. Avrupa konusunda bir soru işareti yaratıyor bu durum bende.

Güzel yazmışın renktaş ve güzelde duruyor.

Herkez simoenemiz olsun istemekde ama tuchel ile simoene arasında çok önemli bir faktör var.

Simoene ispanya futbolunu ve dahada önemlisi kültürünü bilen birisiydi, hata atl. Madridin kültürü ile yaşamış bir insan.

Tuchelin hocalık seviyesine bir şey söyleyemem hata beğendim hocalardan birisi.

Uzun vaadede başarılı ola bilir diye tahmin ediyorum ama kısa vaadede zor gibi biraz.

Hocalık, hele özelikle türkiyede, sadece taktik teknik bilgi üzerinde kurulu değil.

Insan psycologisini iyi okuman gerekir gibi iyi idare de ede bilmen gerekir.

Ülkemizdeki türk oyncularımızı bu konuda yönete bilen çok az hoca oldu yabancılardan.

Çoğu iyi yönete bilenler ya bize yakın insanlardı ülke insanı olarak yada insani konularda ustalanmışdı misali derwall.

Tuchel projesi ilaki yapılacaksa ona ciddi cekilde destek vere bilecek birisi gerekir.

Yoksa lippiler, cappelolar gelse yine fark etmez. Bilgisayarda manager oyunu değil bu sonucta, gerçek insanlar ile ciddi ve zor iş bu.

Güzel yazmışın renktaş ve güzelde duruyor.

Herkez simoenemiz olsun istemekde ama tuchel ile simoene arasında çok önemli bir faktör var.

Simoene ispanya futbolunu ve dahada önemlisi kültürünü bilen birisiydi, hata atl. Madridin kültürü ile yaşamış bir insan.

Tuchelin hocalık seviyesine bir şey söyleyemem hata beğendim hocalardan birisi.

Uzun vaadede başarılı ola bilir diye tahmin ediyorum ama kısa vaadede zor gibi biraz.

Hocalık, hele özelikle türkiyede, sadece taktik teknik bilgi üzerinde kurulu değil.

Insan psycologisini iyi okuman gerekir gibi iyi idare de ede bilmen gerekir.

Ülkemizdeki türk oyncularımızı bu konuda yönete bilen çok az hoca oldu yabancılardan.

Çoğu iyi yönete bilenler ya bize yakın insanlardı ülke insanı olarak yada insani konularda ustalanmışdı misali derwall.

Tuchel projesi ilaki yapılacaksa ona ciddi cekilde destek vere bilecek birisi gerekir.

Yoksa lippiler, cappelolar gelse yine fark etmez. Bilgisayarda manager oyunu değil bu sonucta, gerçek insanlar ile ciddi ve zor iş bu.

Bir de en ufak başarısızlıkta yönetim hemen ihaleyi teknik direktöre yıkıyor burada. Bizim için sıkıntı şu Tuchel her zaman doğru bir tercihti ama iki sene sonra Ünal Aysal bırakacağım diyor. Diyelim ki Ali Dürüst geldi bence yapacağı ilk iş Fatih Terim'i geri getirip , Tuchel'i medyayı kullanarak taraftara soğutup göndermek.

Bir de en ufak başarısızlıkta yönetim hemen ihaleyi teknik direktöre yıkıyor burada. Bizim için sıkıntı şu Tuchel her zaman doğru bir tercihti ama iki sene sonra Ünal Aysal bırakacağım diyor. Diyelim ki Ali Dürüst geldi bence yapacağı ilk iş Fatih Terim'i geri getirip , Tuchel'i medyayı kullanarak taraftara soğutup göndermek.

Vallah tuchel örneği gibi birisine güveneceksen camia olarak güveneceksin. 2-3 değil en az 10 yıl anahtarı teslim edeceksin floryanın.

Ingiltere modelini görmek istiyorum artık Galatasarayımızda. Istikrar doğru isim ile her şey mümkündür bfutbolda.

Bunun bir çok örneği var zaten ki bizde bile var 2000 uefa kupasını hatırlarsak.

Eşortman gibi hoca değiştirsek sadece etrafımızda döneriz ve günlük başarılar ile yetiniriz büyük ihtimalde.

Real,cityler gibi para dağıtamıyoruz sonucta .

Vallah tuchel örneği gibi birisine güveneceksen camia olarak güveneceksin. 2-3 değil en az 10 yıl anahtarı teslim edeceksin floryanın.

Ingiltere modelini görmek istiyorum artık Galatasarayımızda. Istikrar doğru isim ile her şey mümkündür bfutbolda.

Bunun bir çok örneği var zaten ki bizde bile var 2000 uefa kupasını hatırlarsak.

Eşortman gibi hoca değiştirsek sadece etrafımızda döneriz ve günlük başarılar ile yetiniriz büyük ihtimalde.

Real,cityler gibi para dağıtamıyoruz sonucta .

Onun olması imkansıza yakın bence. Yani kulüplerin kişilere satılması lazım. Lucescu'nun gelmemesinde veya Shaktar'da kalmasındaki en büyük tercih bu bence. Sen kulübün sahibinin her istediğini yerine getiriyorsan o adam seni bırakmıyor ama çok başarılı bile olsan işte Beşiktaş'ın yaptığı gibi şöyle yapacağım böyle yapacağım diyen Yıldırım Demiören gibi bir tip gelip Lucescu'yu kovup Del Bosque'yi getirince her şey olacak diye düşünebiliyor. Daha beteri bu adam eline neye atsa berbat etmesine rağmen bir de teşekkür bekleyebiliyor. Mancini'ye seviniyorum ben böyle kişiler ile aynı havayı solumaktan kurtulduğu için.

Karar vermesi kısa sürmüş. Ben biraz daha bekleriz diye düşünüyordum. Demek ki ülkedeki taraftar ve medya yapısını hemen öğrenmiş ve direkt kesip atmış. Üzücü olsa da biz bu adamı burada harcardık. Yazık olurdu. İyi yerlere geleceğine inanıyorum ama.

Tapatalk v2

Geri
Üst Alt