Atakan Sencer Giritli
Parçalı Üye
- 2 Mayıs 2011
- 4.504
- 452
- 1.343
Cevap: THY EL 11/12 E Grubu H:1 | A.Efes 68-62 Galatasaray MP | Maç Sonucu
4 numara da çok sıkıntımız var...
4 numara da çok sıkıntımız var...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende izledim ama oly grup maçlarında kötüydü tecrübeleriyle gidiyolar bence
Ulan bir siz mi biliyorsunuz.Adam bilmiyor mu transfer yapmayı,demek ki yapamıyorlar.
Suan ki adamlarda tum mucadelesini ortaya koyuyor.Bizede alkışlamak duşer.
Son topta kazansak helal olsun diye gezerdin ortalıkta.
2 geri dönüşün devamını getiremedik.Gordon Savonovici rencide etti smacıyla.
Songalia komedilikte sınır tanımıyor.Efeste eksta şut attığı bir maçı kazandı.
Şurdan şunu söyliyebilirim Efesi 13.000 kişi arasında yeniceğimizi düşünüyorum.Ama kritik anlardaki skoreri arıyoruz hala.
Hocam size bir sözüm var mümkünse Songalia artık kadroya girmesin baydı artık.Savovici görelim artık nasıl oyuncuymuş.
Evrenin yerine onu almamak iyi değil.Belki 7-8 dk oynaması bile ribauntları toparlayabilirdi.
Neyse herkese geçmiş olsun.
Herkes takmış Songalia ya. Ya daha Shipp in maç aldığını gören oldu mu. Allah aşkına Andriç Euroleague oyuncusumu. Shumpert ın eline bakıyoruz sadece o da küçük kalıyor bu seviyeler için. Bir de ciddi şekilde o çok güvendiğimiz takım organizasyonumuzu kaybetmeye başladık. Git gide şuursuzca oynamaya başladık.
bizim eksiğimiz de tecrübe bence..bu sene büyük maç sayılacak hiç bir maçı kazanamadık..oly de giderek artan bir performansta..kazanırsak taraftar desteğiyle kazanırız gibi..
Shipp en azından savunma yapıyor renkdaş. Songaila denen ruhsuz herif bir tarafını kaldırıp ribaunda bile girmeye tenezzül etmiyor. Savanovic'i izlemek dışında bir numarasını göremedik.
ayrıca o mesajı yazan basketbolu çok ii bilen arkadaş miami heatin neden şampiyon olamadığınıda açıklasın kazanınca taraftarlık yapmayalım yapıcı olalım biraz
Boş boş konuşma evet derdim helal olsun son topda kazandı ama gene derdim takımda kalite az kazanmak gerçeği değiştirmez bu takıma helal olsun ama mücadelesi yüzünden ona biz de bir şey demiyoruz ama her şey mücadele değil farkı oluşturan kalitedir eğer siz bu takımı sadece top 16 da kaldı yeter büyük başarı diyorsanız saygı duyarım ama benim takımımın adı Galatasaray ve ben bu takımı sadece mücadele etti diye rüya göremem
Kalite de parayla oluyor takımın adı Galatasaray diye kimse koşup gelmiyor